Clotilde Armand, dată în judecată de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Despăgubirile cerute sunt de peste 23 milioane euro

Dan Tudorache, primarul PSD al Sectorul 1, a dat-o în judecată pe Clotilde Armand, candidatul USR la Primăria Sectorului 1, pentru că a publicat pe Facebook date despre achiziţiile Primăriei Sector 1 - date din SICAP şi pentru că a dat share la investigaţiile jurnalistice ”despre cum se duc banii cetăţenilor din sector în buzunarele băieţilor deştepţi din PSD”.

22 iun. 2020, 13:44
Clotilde Armand, dată în judecată de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Despăgubirile cerute sunt de peste 23 milioane euro

„Cireaşa de pe tort e alta. PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook şi să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei (n.r – peste 23 milioane euro). Aţi auzit bine. Nu vă gândiţi că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanţă preşedinţială pentru a plăti 20 de lei.

Citeşte şi Sondaj CURS. Cine ar câştiga postul de primar al Sectorului 1 dacă ar fi alegeri duminica viitoare?

Ireal, nu? Spune despre aceşti bani să-i virez în contul Centrului Caraiman… exact acolo unde directoare este o fostă primăriţă PSD declarată incompatibilă ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane € pentru achiziţionarea de holtere unui fost consilier PSD declarat şi el incompatibil de ANI. Pentru acest contract organizaţia USR Sector 1 a depus o plângere la DNA. După aceste „pretenţie” mai vrea să-mi şterg toate postările despre PSD. Alo, sunteţi bine dle primar?!„, a scris Clotilde Armand pe Facebook.


loading...