Clotilde Armand dezvăluie cauza incendiului de la blocul de lângă Romexpo. „A pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, vrea să fie luate măsuri urgente în ceea ce priveşte vânzarea şi folosirea lampioanelor. Edilul susţine că incendiul de sâmbătă seară la un bloc de pe strada Parcului nr.20 ar fi izbucnit din cauza unor lampioane lansate la o petrecere organizată lângă imobilul aflat în construcţie.

12 sept. 2021, 18:14
Clotilde Armand dezvăluie cauza incendiului de la blocul de lângă Romexpo. „A pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere”

Clotilde Armand a dezvăluit motivul pentru care a luat foc un bloc aflat în construcţie pe strada Parcului nr.20, în sectorul 1.

„La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorități că incendiul a pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent blocul nu este locuit…. dacă ar fi fost, posibil că acum am fi asistat la o tragedie”, a scris duminică, primarul Sectorului 1 al Capitalei, pe Facebook.

Citeşte şi: Spitalul care ar putea intra în insolvenţă după explozia preţului la energie. „Lucrurile nu stau bine”

Clotilde Armand cere măsuri după incendiul de la un bloc de lângă Romexpo. „Data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”

„Trebuie luate măsuri urgente din partea autorităților pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor. Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”, a adăugat Clotilde Armand.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la un bloc aflat în construcţie  pe str. Parcului din sectorul 1 al Capitalei. Potrivit ISUBIF, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcţie.

Suprafaţa afectată de flăcări a fost de aproximativ 500 mp.

Citeşte şi: Lucian Bode, fără mască la Untold. Sindicatul Europol: „Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat”