Clotilde Armand, după ce validarea mandatului la Primăria Sectorului 1 a fost AMÂNATĂ. „Vor avea un şoc mâine”

Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1, a reacţionat după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat, pentru marţi, pronunţarea unei decizii privind validarea definitivă a mandatului ei. Noul edil afirmă că majoritatea celor care au contestat validarea mandatului sunt din PSD şi "vor avea un şoc mâine".

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 14:37
Clotilde Armand, după ce validarea mandatului la Primăria Sectorului 1 a fost AMÂNATĂ. „Vor avea un şoc mâine”

„Tribunalul București a amânat până mâine la ora 15.00 decizia definitivă legată de validarea mandatului meu. Până atunci, vă las aici numele persoanelor care au contestat validarea mea. 122. Majoritatea sunt din PSD, rudele acestora și angajați ai Primăriei Sectorului 1. Eu cred că vor avea un șoc mâine”, a scris Clotilde Armand, într-un mesaj pe Facebook.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat, pentru marţi, luarea unei decizii cu privire la validarea mandatului de primar al Sectorului 1 în cazul lui Clotilde Armand. Iniţial, Judecătoria Sectorului 1 i-a validat mandatul de primar, dar decizia a fost contestată de fostul edil Daniel Tudorache.

Validarea mandatului lui Clotilde Armand la Primăria Sectorul 1 a fost AMÂNATĂ pentru marţi

Clotilde Armand nu şi-a preluat mandatul de primar la o lună de la alegeri

Clotilde Armand declara săptămâna trecută că încă nu este primar în funcţie la Sectorul 1 pentru că tot este întârziată depunerea jurământului.

„Încă nu sunt primar în funcţie pentru că se tot întârzie cu depunerea jurământului. Dar asta nu mă impiedică să vă spun ce moştenim de la fosta administraţie pesedistă. Fiţi atenţi: Consiliul Local al Sectorului 1 a fost înştiinţat ieri (deşi au fost făcute notificări din 7 octombrie către Consiliul Local) că urmează să fie executat silit pentru că fostul primar nu a mai plătit din luna aprilie 2020 facturile către Romprest. Ce înseamnă asta? Înseamnă că societatea Romprest execută silit o clădire care aparţine Consiliului Local din şoseaua Odăi, un spaţiu în care în prezent sunt copii cu dizabilităţi din Odăi şi încă patru apartamente sociale din Şoseaua Odăi”, a scris Clotilde Armand miercuri pe Facebook.

Ea a adăugat că această situaţie nu trebuie să rămână nerezolvată.

„Am fost astăzi împreună cu colegul meu Oliver Păiuşi să vedem care este situaţia. Este revoltător şi nu putem accepta ca această situaţie să rămână aşa. Cineva trebuie să răspundă penal pentru aceste nereguli grave (chiar dacă acum se află pe lista PSD pentru Parlament în speranţa că va obţine imunitate parlamentară)”, a conchis Armand.

În schimb, Nicuşor Dan a fost validat, luni, în funcţia de primar general al Capitalei. Primăria Capitalei a fost câştigată de Dan Nicuşor Daniel cu 42.78% din voturi, în timp ce Gabriela Firea a obţinut 37.97%.

Nicuşor Dan, validat ca primar general al Capitalei