Dan Tudorache şi-a recunoscut înfrângerea: Plec cu inima împăcată!

Dan Tudorache şi-a recunoscut într-un final înfrângerea. Fostul edil al Sectorului 1 a declarat că părăseşte fotoliul Primăriei cu inima împăcată. De asemenea, acesta i-a urat succes lui Clotilde Armand.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 14:45
Dan Tudorache şi-a recunoscut înfrângerea: Plec cu inima împăcată!

„În pofida neregulilor și fraudei, mă înclin în fața deciziei justiției române, de a recunoaște validitatea alegerilor din sectorul 1. Părăsesc astăzi funcția de primar al sectorului 1 cu inima împăcată, convins că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele locuitorilor. Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale„, a scris Dan Tudorache, joi, pe pagina sa de Facebook.

La o lună de la alegerile locale, Tribunalul București a hotărât să îi valideze mandatul lui Clotilde Armand de primar al Sectorului 1 din București. Instanța a respins apelurile formulate împotriva validării mandatului candidatului USR PLUS, după alegerile locale din 27 septembrie.

“După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv. Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, a scris, imediat după aflarea deciziei, pe contul de Facebook, Clotilde Armand.

Citeşte şi: E oficial! Mandatul lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1 a fost validat