Clotilde Armand, făcută praf de PSD, după ce s-a afișat în haine de pompier în fața presei: „De ce face acest circ ieftin?”

Continuă scandalul la Sectorul 1. Clotilde Armand este atacată dur de un deputat PSD, după ce edilul local s-a afișat cu haine de pompier în fața jurnaliștilor.

13 oct. 2022, 20:29
Clotilde Armand, făcută praf de PSD, după ce s-a afișat în haine de pompier în fața presei: „De ce face acest circ ieftin?”

Petre Florin Manole a ridiculizat-o pe Clotilde Armand, într-o postare publicată joi, 13 octombrie, pe Facebook.

„Clotilde Armand minte din nou

Sau poate e acel gen de primar care nu știe cine și unde construiește în sectorul pe care ar trebui să îl administreze.

Spune că noi construim pe un teren care nici măcar nu ne aparține – PSD sector 1 este chiriaș în str. Sontu nr 11. Nu avem în proprietate nici clădire , nici teren.

Așadar, dacă are dubii despre orice situație pe care ar trebui să o cunoască , să trimită un control de la Poliția Locală , să facă încă o plângere (administatia Armand plânge zilnic).

Dar de ce face doamna Armand acest circ ieftin? Pentru că s-a făcut de râs cu proiectul referitor la burse, pentru că nu are proiectul anunțat al celor 1.000 ron, pentru că se îmbracă în pompier dar nu are după 2 ani de mandat hainele de primar.

Pentru că a furat voturile dar nu și recuzita – pentru a fi primar trebuie să știi codul administrativ, legislația pe urbanism plus puțină empatie, ca orice om”, a notat Manole, în social media.

 

Clotilde Armand, apariție șocantă

 

Primarul Clotilde Armand s-a deplasat marţi la locul incendiului devastator de pe Şoseaua Nordului, unde apartamentul de la ultimul etaj al unui bloc din zona VIP a capitalei a luat foc.

Clotilde Armand şi-a făcut apariţia la faţa locului la aproximativ o oră şi jumătate după izbucnirea incendiului, surprinzându-i pe cetăţenii strânşi în zonă, iar la scurt timp a reuşit să ofere un nou moment penibil.