Clotilde Armand îi răspunde lui Nicuşor Dan după ce a aflat că nu primeşte în administraţie Parcul Herăstrău şi Cişmigiu

Clotilde Armand a venit cu o reacţie dură după ce Nicuşor Dan a anunţa că nu este de acord cu varianta ca Primăria Sectorului 1 să preia în administrare parcul "Regele Mihai I al României" (Herăstrău) şi parcul Cişmigiu.

10 sept. 2021, 13:46
Clotilde Armand îi răspunde lui Nicuşor Dan după ce a aflat că nu primeşte în administraţie Parcul Herăstrău şi Cişmigiu

Clotilde Armand îi răspunde lui Nicuşor Dan. Primarul Sectorului 1 se declară deranjat că a aflat de această decizie prin intermediul presei. Aceasta adaugă că încearcă

„Am aflat și eu din presă că dl. primar general a declarat că nu se pune problema ca Primăria Sectorului 1 să preia parcurile Herăstrău și Cișmigiu… iar Primăria Sector 1 ar avea o datorie de 19 milioane lei către Primăria Municipiului București.

Recunosc că este puțin absurd să aflu din presă asta. Dl. primar are numărul meu de telefon și m-ar fi putut contacta să mă anunțe înainte. În condițiile în care am avut o întâlnire în urmă cu câteva luni cu dl. primar general unde am discutat și am convenit la inițiativa lui să preluăm noi parcurile Cișmigiu și Herăstrău pentru a putea face investiții. N-am fi pus pe ordinea de zi a ședinței Consiliu Local de ieri acest proiect dacă n-am fi avut acordul d-lui primar.

Sper ca situația dezastruoasă a parcurilor Herăstrău și Cișmigiu să se rezolve urgent. Voi înainta către Primăria Municipiului București o nouă solicitare pentru preluarea în administrare a celorlalte parcuri de pe raza Sectorului 1 aflate în administrarea ALPAB.

De asemenea, îl anunț pe dl. primar general că Primăria Sectorului 1 și-a plătit datoria față de Primăria Capitalei și îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică.”, a declarat Clotilde Armand.

„Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, a declarat primarul general Nicuşor, conform unui comunicat PMB.

Consiliul Local Sector 1 a adoptat, joi, un proiect prin care se solicită Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) transmiterea în administrarea autorităţii locale a Parcului „Regele Mihai I al României”, precum şi a Parcului Cişmigiu, aflate în proprietatea publică a Municipiului Bucureşti, în vederea reabilitării şi modernizării lor.

Citeşte şi: Nicuşor Dan nu îi dă lui Clotilde Armand parcurile Herăstrău şi Cişmigiu. „Are mult mai multe probleme. Nici nu are capacitatea”