Clotilde Armand, luată în râs de către Dana Budeanu: „Lasă-ne cu harnelile!”. Ce a putut să facă Primarul Sectorului 1 (FOTO)

Dana Budeanu a luat-o încă o dată în râs pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, din partea USR. Criticul de modă a publicat o postare pe Facebook în care ironizează cea mai recentă „realizare' cu care se laudă edilul local. 

06 iun. 2022, 17:09
Clotilde Armand, luată în râs de către Dana Budeanu: „Lasă-ne cu harnelile!”. Ce a putut să facă Primarul Sectorului 1 (FOTO)

Cel mai recent anunț al primarului Clotilde Armand pe Facebook se referă la o mașină de lux ridicată pentru că a parcat într-un loc nepermis.

„Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar, în zona Bulevardului Mihalache. Acest autoturism marca Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașnilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1. 

PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1″, a notat Clotilde Armand pe Facebook.

Postarea primarului Sectorului 1 a amuzat-o teribil pe Dana Budeanu, care a replicat în stilul caracteristic.

„Ahahahahahaha!

Bă, ej nebun?

Rupe, mă, Cloti! A ridicat o mașină!

Auzi, pisi, noi ăștia din București nu halim ura voastră de clasă pe bogați, voi progresiștii care salvați planeta la întâlniri, unde aterizați cu privatu’! Lasă-ne cu harnelile! Fă curat, spală străzile, podurile, îngrjește parcurile, prinde șobolanii! 

Tu crezi că oamenii halesc vrăjelile astea cu ‘mamă, am găsit un Ferrari!’?! Și eu am parcat azi prost! Așa, și? Ai făcut tu parcări? Nu! Lasă-ne cu prosteala, că n-ai făcut nimic de când ai venit! Crezi că iei ochii oamenilor cu prosteli d-astea de grădiniță?”, a notat Dana Budeanu.

 

Clotilde Armand, în colimatorul Danei Budeanu

 

Modul în care Clotilde Armand a reușit să ajungă primar al Sectorului 1 rămâne în continuare un subiect controversat. Candidatul USR este suspectat de fraudă, însă justiția din România încă nu s-a pronunțat pe această temă.

Printre cei mai revoltați după alegerile locale dubioase se numără și Dana Budeanu. De curând, criticul de modă a ridiculizat edilul local, într-un interviu la România TV.

„Doamnei Scutea mă adresez în calitate de cetăţean. Noi locuim de doi ani de zile printre flegeme, şobolani, mizeria de toate felurile a acestei fiinţe care a ajuns primar, cu concursul oamenilor care stau, şefilor la lume, care stau şi hotăresc ce se întâmplă cu ţara asta.

Există o agendă internaţională pe care orice stat de săraci, cum suntem noi, trebuie să o respecte… Vă întreb în calitate de om. Toţi oamenii care stau la masa asta, cei care ne hotărăsc destinele, aveţi omenie!

Din ăia 2%, că eşti şef de serviciu secret, şeful la lume! Sunt 2%! Băi, neterminaţilor! Duceţi-vă şi faceţi curat! Noi n-am vrut mai puţin decât aveam! Tot ce se întâmplă e oribil, subuman. Şefii lumii nu au 2% umanitate, bunăvoinţă! Nu poţi! Ieşi din casă, tu vezi ce e pe stradă”, a mai transmis Budeanu.