Clotilde Armand şi-a pierdut controlul în primărie! A ameninţat-o pe liberala Ramona Porumb, viceprimar, că o dă afară din birou şi o mută în altă clădire!

Dezvăluire-bombă pe scena politică. Preşedintele PNL Sector 1 a spus miercuri seara că viceprimarul PNL, Ramona Porumb, ar fi fost amenințată de primarul Clotilde Armand.

03 feb. 2021, 23:45
Clotilde Armand şi-a pierdut controlul în primărie! A ameninţat-o pe liberala Ramona Porumb, viceprimar, că o dă afară din birou şi o mută în altă clădire!

Clotilde Armand şi-a pierdut controlul în primărie! Şi totul pentru că în ședința Conziliului Local „a îndrăznit să nu fie de acord cu toate punctele de pe ordinea de zi a ședinței”.

Clotilde Armand şi-a pierdut controlul în primărie! A ameninţat-o pe liberala Ramona Porumb

Burduja a povestit cu lux de amănunte cum Clotilde Armand ar fi dat buzna în biroul Ramonei Porumb, aflată în şedinţa de consiliu, ca să-i anunţe pe consilierii acesteia că o dă afară din primărie, împreună cu stafful ei.

„Vor fi mutaţi în altă clădire şi au la dispoziţie… seara aceasta să se mute. De ce asemenea gesturi? Pentru că viceprimarul PNL, împreună cu colegii liberali, a îndrăznit să nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (de altfel, PNL a votat pentru la punctul legat de spitale şi a avut permanent o abordare constructivă şi decentă). Păcatul este că echipa PNL a avut ‘tupeul’ să pună întrebări dificile şi să ridice probleme delicate despre proiectele de pe ordinea de zi. Şi despre halucinantele întâmplări de la ADP, dezvăluite de presă în cursul zilei de azi. După ce a revenit în şedinţa de consiliu, explicaţia primarului Armand a fost aceasta: ‘V-am făcut o concesie cu acel birou, dar mi-am dat seama că nu apreciaţi această concesie’”, a scris Burduja pe Facebook.

El a menţionat că nu credea că astfel de manifestări sunt posibile în anul 2021 la un primar care a câştigat alegerile într-un parteneriat.

„Eram convins că pedepsele pentru nesupunere sunt doar file de istorie din vremuri de tristă amintire… O zi tristă pentru comunitatea noastră, pentru administraţia locală din sectorul 1 şi pentru democraţia României. Ţara asta merita mult mai mult”, consideră Burduja.

Câciu cere prefectului SUSPENDAREA lui Clotilde Armand

De altfel, Adrian Câciu apreciază că prefectul Capitalei ar trebui să o suspende din funcţia de primar al Sectorului 1 pe Clotilde Armand.

Adrian Câciu reacţionează dur după ce administraţia Sectorului 1 a decis tăierea finanţării pentru mai multe spitale.

„Tăierea finanțării spitalelor din Sectorul 1 de către primarul Sectorului, numita Clotilde Armand, dincolo de aparența unui abuz în serviciu, aduce atingere siguranței nationale și reprezintă un act care poate conduce la pierderea de vieți omenești.

Nu am vrut sa spun crimă pentru că asta e treaba procurorilor. Cred ca prefectul Capitalei ar trebui sa suspende imediat primarul in funcție. Iar procurorii sa își facă treaba!”, a scris economistul Adrian Câciu pe Facebook.

Citeşte şi: Un fost USR-ist o desfiinţează pe Clotilde Armand: Nu e „politică altfel”, ci politică fix la fel. Serviciul Imagine și Cultură e plătit și din banii mei, și nu cred că trebuie să-i facă imagine!