CM 2014: Proteste violente în Brazilia, împotriva Cupei Mondiale. 18 persoane, arestate

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. În Brazilia, protestele merg în tandem cu Campionatul Mondial de Fotbal. Cel puţin 18 persoane au fost arestate în cursul manifestaţiilor împotriva Cupei Mondiale desfăşurate în două oraşe din estul ţării.

RomaniaTV.net
15 iun. 2014, 17:15
CM 2014: Proteste violente în Brazilia, împotriva Cupei Mondiale. 18 persoane, arestate

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cel puţin 18 persoane au fost arestate în cursul manifestaţiilor împotriva Cupei Mondiale desfăşurate în două oraşe din estul ţării.

Citeşte şi Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Cum arată PROSTITUATELE din BRAZILIA ce vor ALINA SUFERINŢELE suporterilor

La Belo Horizonte, a fost organizată o manifestaţie în centrul oraşului chiar în timp ce naţionala Columbiei întâlnea reprezentativa Greciei pe un stadion din apropiere. Cei aproximativ 200 de manifestanţi, care voiau să ajungă la stadion, au fost împrăştiaţi de scutieri fără probleme, iar 15 persoane au fost arestate având asupra lor cocteiluri Molotov şi arme albe.

La Fortaleza, unde Uruguayul a fost învins de Costa Rica, peste o sută de militanţi au defilat în apropierea stadionului, după care s-au retras. Aici, poliţiştii au arestat trei persoane.

Citeşte şi CM 2014: Căpitanul Spaniei, Iker Casillas, şi-a cerut scuze după umilinţa în faţa Olandei