CM 2022. Jurnalistul Khalid Al Misslam a murit în timpul Mondialului din Qatar

Ziariştii acreditaţi la Campionatul Mondial din Qatar par că sunt pe front. Presa relateazî despre decesul unui fotoreporter în timp ce acesta îşi făcea meseria pe stadion.

11 dec. 2022, 22:09
CM 2022. Jurnalistul Khalid Al Misslam a murit în timpul Mondialului din Qatar

Khalid Al Misslam, fotoreporter al Al Kass TV, post din Qatar, a încetat din viaţă în timpul Cupei Mondiale de fotbal, competiţie la care era acreditat, relatează Gazzetta dello Sport.

Cauza decesului încă nu este cunoscută. Gazzetta dello Sport notează că şi fotoreporterul qatarez Khalid Al Misslam a murit în timp ce îşi făcea meseria, la fel ca americanul Grant Wahl. Acesta din urmă a decedat după ce s-a prăbuşit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială.

Doliu în fotbalul internaţional! Un cunoscut fotbalist de doar 22 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator

Jurnalistul american Grant Wahl a murit la Cupa Mondială din Qatar

Khalid Al Misslam este al doilea jurnalist acreditat în Qatar care moare. Renumitul jurnalist american Grant Wahl a murit în Qatar, după ce s-a prăbuşit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială, stârnind un val de şoc şi nemulţumire în lumea sportului.

El „s-a prăbuşit” în zona rezervată presei în timp ce relata de la meciul de vineri Argentina-Olanda, a declarat un martor pentru CNN. Circumstanţele morţii sale nu sunt clare.
„Întreaga familie US Soccer are inima frântă să afle că l-am pierdut pe Grant Wahl”, a transmis US Soccer într-o declaraţie pe contul său oficial de Twitter.

„Grant a făcut din fotbal munca vieţii sale şi suntem devastaţi că el şi scrisul lui genial nu vor mai fi alături de noi.” US Soccer a lăudat pasiunea lui Wahl şi „credinţa în puterea jocului de a promova drepturile omului” şi a transmis condoleanţe soţiei lui Wahl, Celine Gounder, şi celor dragi.

Doliu la Cupa Mondială din Qatar. Jurnalistul a murit fulgerător, s-a prăbuşit în zona presei şi nu a mai putut fi salvat
Wahl a scris despre fotbal mai bine de două decenii, inclusiv de la 11 Cupe Mondiale, potrivit site-ului său. A scris pentru Sports Illustrated şi a fost autorul a două cărţi despre acest sport.

Într-un episod din podcastul Futbol cu ​​Grant Wahl, publicat cu doar câteva zile înainte de moartea sa, pe 6 decembrie, acesta se plânsese că se simţea rău.

„A devenit destul de rău în ceea ce priveşte durerea în piept, senzaţia de apăsare, presiunea”, a afirmat el spunând că a cerut ajutor la clinica medicală de la centrul media al Cupei Mondiale, crezând că are bronşită.

I s-au dat sirop de tuse şi ibuprofen şi s-a simţit mai bine la scurt timp după aceea, a spus el.