CM 2022: Ţara Galilor – Iran 0-2, victorie obţinută în prelungirile prelungirilor

Iran a învins-o pe Țara Galilor, scor 2-0, în etapa a doua a grupelor Campionatului Mondial. Golurile au venit în prelungiri, după minutul 90+9!

25 nov. 2022, 14:24
CM 2022: Ţara Galilor – Iran 0-2, victorie obţinută în prelungirile prelungirilor

CM 2022: Țara Galilor și Iran s-au înfruntat, vineri, în etapa a doua a fazei grupelor de la Cupa Mondială din Qatar, iar câștig de cauză au avut elevii lui Carlos Queiros, care s-au impuspe final de joc.

Selecţionata Iranului a reuşit o victorie dramatică în faţa Ţării Galilor, cu scorul de 2-0 (0-0), vineri, pe Ahmad Bin Ali Stadium din Ar-Rayyan, în Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, prin două goluri marcate în minutele adiţionale.

După un joc dominat aproape de la un capăt la celălalt, iranienii au marcat golurile victoriei în minutele 90+8 și 90+11, prin Chesmi și Rezaeian.

Iran a dominat partida cu galezii, iar arbitrul guatemalez Mario Escobar l-a eliminat pe portarul europenilor, Wayne Hennessey, în minutul 88, pentru o intrare la Taremi. A fost primul cartonaş roşu al Cupei Mondiale din Qatar.

Brazilia, debut în forță la CM 2022. Victorie clară cu Serbia, 2-0. Festivalul ratărilor în Qatar

În prima etapă, Țara Galilor a remizat cu SUA, 1-1, în timp ce Iran a pierdut cu Anglia, 2-6.

CM 2022: Suporterii Iranului au oferit momente emoționante la startul meciului. Momentul imnului a generat reacții sensibile în tribune, moartea Mahsei Amini tulburându-i în continuare pe iranieni.

Guvernul galez a permis ca şcolile să întrerupă cursurile pe durata meciului dintre naţionala Ţării Galilor şi selecţionata Iranului, de la Cupa Mondială din Qatar, astfel încât elevii să poată urmări confruntarea, relatează Le Figaro.

Citeşte şi

Mitică Dragomir a rămas cu sechele după ce a fost agresat de Marian Ceaușescu: „Am fost la psiholog / Sunt un exemplu de om pentru societate” | EXCLUSIV