CNMR solicită Ministrul Transporturilor un control şi concluzii urgente în cazul Popeangă

Ținând cont de rolul extrem de important al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) în modernizarea țării, Centrul de Investigații și Analize (CIA) din cadrul CNMR solicită DE URGENȚĂ demararea de către Ministerul Transporturilor a unui control la ROMATSA în vederea: clarificării condițiilor de pensionare anticipată a doamnei Silvia Popeangă, prezentării public a sumelor încasate de aceasta în urma pensionării anticipate, stabilirii legalității și oportunității plăților acestor sume, lămuririi opiniei publice cu privire la reangajarea domniei sale în cadrul Ministerului Transporturilor și dacă legea a fost respectată în acest caz.

RomaniaTV.net
28 apr. 2018, 11:33
CNMR solicită Ministrul Transporturilor un control şi concluzii urgente în cazul Popeangă

CNMR va acționa folosind toate pârghiile legale pentru clarificarea acestei situații și pentru sancționarea celor ce se vor face vinovați. Solicităm ministrului transporturilor celeritate în rezolvarea acestei situații.

„La umbra marilor scandaluri cresc personaje necunoscute care în numele lor sau al altora FURĂ banii românilor. CNMR va acționa în ciuda multor amenințări primite în ultima perioadă pentru ca aceste personaje insalubre să fie deconspirate, eliminate din serviciul public și oprirea JAFULUI. Cazul doamnei Popeanga nu este izolat, adevărate mafii locale sau centrale acționând de mulți ani în anonimat pentru sărăcirea și împovărarea poporului român. Ministrul transporturilor să lămurească urgent această speță!”, a declarat președindetele CNMR, Alexandru Cumpănașu.