Coadă de sute de persoane pentru burgeri gratis, în centrul Capitalei

Sute de tineri s-au aşezat la coadă pentru a primi burgeri gratuiţi la un fast-food în Piața Romană din Capitală. Prezenţa masivă a atras atenţia jandarmilor care au intervenit şi îndeamnă tineri să respecte măsurile anti-COVID.

01 feb. 2021, 13:48
Coadă de sute de persoane pentru burgeri gratis, în centrul Capitalei
Coadă de sute de persoane pentru burgeri gratis, în centrul Capitalei

Sute de oameni s-au îngrămădit luni în fața unui fast-food din Piaţa Romană din Bucureşti pentru a prinde un burger gratis. Proprietarii restaurantui de tip fast-food au anunţat că la deschiderea magazinului din Piaţa Romană oferă clienţilor burgeri gratis. Coada se întinde pe mai multe străzi.

Mai mulţi jandarmi au venit în fața restaurantului de tip fast-food şi le cer tinerilor care se înghesuie pentru burgeri gratis să respecte măsurile anti-COVID.

 

Aglomeraţie la Muzeul Antipa din Capitală. Zeci de părinţi şi copii stau la coadă, fără să respecte regulile de distanţare

Aglomeraţie în plină pandemie de COVID-19 la Muzeul Antipa din Capitală. Chiar vizavi de sediul Guvernului, zeci de oameni au format cozi uriaşe duminică şi nu au mai ţinut cont de regulile de distanţare. La fel de aglomerat a fost şi la Dino Park, din dreptul Muzeului de Geologie, unde zeci de părinţi însoţiţi de copii s-au îmbulzit ca să vadă creaturile terifiante.

Chiar dacă erau însoţiţi de copii, părinţii par a fi uitat de regulile de distanţare impuse pentru a fi limitată răspândirea noului coronavirus. S-au îmbulzit şi au aşteptat minute în şir pentru a putea intra la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

La fel de aglomerat a fost şi la Dino Park, parcul cu dinozauri situat în apropierea Muzeului de Geologie din Piaţa Victoriei. Regulile anti-COVID par să fi fost date uitării şi aici pentru că zeci de părinţi şi copii au venit să vadă creaturile terifiante care au dispărut de pe Pământului în urmă cu milioane de ani.

Oamenii au vrut să promite de vremea frumoasă din această zi de duminică. După ora 16, meteorologii au anunţat ploi şi vânt în Capitală.

Citeşte şi: Coadă de sute de persoane pe pârtia Valea Soarelui