Coadă uriaşă în faţa Primăriei Sectorului 2 din Capitală, în ziua cu infectări-record. Distanţarea fizică, imposibilă

În ziua cu cel mai mare număr de infectări de până acum, aproximativ 150 de bucureșteni stau la coadă în fața Primăriei Sectorului 2 pentru a-si primi banii după alegeri.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 10:54
Coadă uriaşă în faţa Primăriei Sectorului 2 din Capitală, în ziua cu infectări-record. Distanţarea fizică, imposibilă

Oamenii stau în fața Primăriei de la ora 7 dimineața pentru a-și primi banii pentru ziua muncită în ziua alegerilor locale din septembrie. Nu se păstrează nici distanțarea socială, riscul de infectare fiind unul foarte mare, însă majoritatea poartă mască de protecție.

Cei din imagini, care stau înghesuiţi unii în alţii, sunt chiar cei care la alegerile locale ne spuneau să intrăm pe rând când am mers să votăm. Sunt membri din comisiile de votare, vicepreşedinţi sau preşedinţi. Cu toţii aşteaptă să intre în Primărie.

Bucureștenii sunt revoltați din cauză că nu își pot primi banii pe card, li s-a spus că nu există un cadru legislativ.

„Nu ni se spune nimic, stăm la coadă. Se comenta pe site că ar putea băga banii pe card, dar nu am văzut nimic concret. Există frica să nu ne infectăm”, a povestit un bărbat.

BILANŢ coronavirus 21 octombrie. RECORDURI NOI. 4.848 cazuri COVID-19 în 24 de ore şi 766 pacienţi internaţi la ATI

Noi date record în privinţa situaţiei COVID-19 în România. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 4.848 cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore după efectuare a 37.025 de teste. 766 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus sunt internaţi în prezent la ATI. De asemenea, 69 de persoane infectate cu SARS-COV2 au murit.

Până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 137.835 de pacienți au fost declarați vindecați.