Coafeza ucisă de soţul ei în masacrul din Dorobanţi, înmormântată joi VIDEO

Ceremonia a avut în satul Hăbud, din comuna prahoveană Şirna. Rudele spun că fratele este cel care a decis ca Felicia să fie înmormântată la acea biserică.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 06:58

Florina Vlădan, femeia ucisă în Capitală de către soțul său, a fost îngropată joi. Apropiaţii femeii sunt încă şocaţi, sunt multe lacrimi care curg de atâtea zile, sunt multe întrebări fără răspuns, privesc pozele în care Florina şi Georghe par atât de fericiţi, şi nu înteleg cum a fost posibilă această tragedie.

Din fotografiile făcute în urmă cu peste 20 de ani, Florina zâmbeşte fericită în braţele celui care acum două zile i-a luat viaţa. S-au iubit nespus, spune matuşa Florina, care locuieşte la Hăbud, potrivit ziarulprahova.ro. Nimeni nu se gândea la un aşa deznodământ. De la Bogdan, fiul Florinei şi nepotul lor, au aflat că lui Gheorghe îi pare rău.

Florina Vlădan este victima soţului orbit de gelozie şi furie. În cursul zilei de luni, bărbatul a venit de mai multe ori la coaforul unde lucra femeia, soţia sa cerându-i s-o lase în pace, potrivit angajatelor unităţii.

La ora 17.30, bărbatul a intrat în coafor şi a împuşcat-o pe casiera unităţii, apoi pe soţia sa, după care a tras în restul oamenilor ce se aflau acolo. Două dintre persoane au murit, iar alte şase se află în spital.