Coafurile anilor ’90. Cât de mult s-au schimbat vedetele. Loredana, aproape de nerecunoscut FOTO

Anii '90 au adus numeroase schimbări, chiar şi în rândul coafurilor vedetelor. Mulţi şi-au schimbat lookul şi au adoptat frizuri la modă în lume la acea vreme. După 20 de ani, Loredana Groza, Gabriel Cotabiţă, Dan Bitman sau Benone Sinulescu sunt aproape de nerecunoscut. 

RomaniaTV.net
08 apr. 2013, 11:53

În 1992, Loredana Groza a participat la Festivalul Mamaia cu priesa „Te-am uitat”. Ea avea atunci 22 de ani şi era deja o vedetă în România.

Acum însă, în ultimul ei videoclip, alături de Cabron, „Apa”, Loredana apare cu diverse coafuri, roşcată sau blondă, scrie Mediafax.

Dan Bitman este solistul trupei Holograf din 1985. El a reprezentat România la Eurovision, în 1994, cu piesa „Dincolo de nori”. În prezent, cântăreţul a renunţat la pletele devenite celebre.

O altă vedetă care a renunţat la plete între timp este Gabi Cotabiţă. El a participat la Festivalul de la Mamaia unde a obţinut şi marele trofeu.

Benone Sinulescu a avut succes în muzica românească încă din anii 60. Din 2000 el şi-a schimbat atât stilul din muzică cât şi imaginea publică. 

Citeşte şi Loredana Groza, audiată la tribunal în procesul intentat de Gabi Luncă