Coca Cola lovită puternic de coronavirus. Producţia este pusă în pericol

Publicat: Marţi, 25 Februarie 2020 23:05 // Actualizat: Marţi, 25 Februarie 2020 23:05 // Sursa: romaniatv.net

Coca Cola a comunicat că epidemia de coronavirus i-a afectat lanţul de aprovizionare cu îndulcitori artificiali din China, iar situaţia s-ar putea înrăutăţi.

Coca-Cola says coronavirus has disrupted its supply chain, and artificial sweeteners from China could be in shorter supply if the outbreak continues to spread

Producţia şi exporturile de îndulcitori artificiali folosiţi în băuturile dietetice şi fără zahăr au fost întârziate, a comunicat compania în raportul anual, dat publicităţii luni.

"Am iniţiat planul de aprovizionare de avarie şi nu prevedem un impact pe termen scurt asupre producţiei. Totuşi, s-ar putea să întâmpinăm probleme cu aprovizionarea cu aceste ingrediente, dacă situaţia din China se va deteriora în continuare"

Compania nu a precizat importul căror îndulcitori artificiali a fost afectat şi s-a limitat la informaţiile din raport, dar a făcut precizarea că se iau toate măsurile de precauţie în ce priveşte angajaţii companiei din Asia, astfel încât să prevină răspândirea virusului.

Citeşte şi: Institutul Marius Nasta intră în carantină pentru a nu rămâne fără măşti. "Stocul e foarte mic"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Coca Cola cola light coronavirus
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8246
RON
01 Apr
noapte -2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H