Coca Cola lovită puternic de coronavirus. Producţia este pusă în pericol

Coca Cola a comunicat că epidemia de coronavirus i-a afectat lanţul de aprovizionare cu îndulcitori artificiali din China, iar situaţia s-ar putea înrăutăţi. Coca-Cola says coronavirus has disrupted its supply chain, and artificial sweeteners from China could be in shorter supply if the outbreak continues to spread

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 21:05
Coca Cola lovită puternic de coronavirus. Producţia este pusă în pericol

Producţia şi exporturile de îndulcitori artificiali folosiţi în băuturile dietetice şi fără zahăr au fost întârziate, a comunicat compania în raportul anual, dat publicităţii luni.

„Am iniţiat planul de aprovizionare de avarie şi nu prevedem un impact pe termen scurt asupre producţiei. Totuşi, s-ar putea să întâmpinăm probleme cu aprovizionarea cu aceste ingrediente, dacă situaţia din China se va deteriora în continuare”

Compania nu a precizat importul căror îndulcitori artificiali a fost afectat şi s-a limitat la informaţiile din raport, dar a făcut precizarea că se iau toate măsurile de precauţie în ce priveşte angajaţii companiei din Asia, astfel încât să prevină răspândirea virusului.

Citeşte şi: Institutul Marius Nasta intră în carantină pentru a nu rămâne fără măşti. „Stocul e foarte mic”