COD GALBEN de vreme rea. Vezi anunţul meteorologilor

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare nowcasting tip COD GALBEN de vreme severă iminentă.

RomaniaTV.net
28 iun. 2015, 11:12
COD GALBEN de vreme rea. Vezi anunţul meteorologilor

COD GALBEN. În intervalul 13:10-14:50, în nordul şi centrul judeţului Timiş, inclusiv în zona municipiului Timişoara, sunt aşteptate frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi 20…25 l/mp. De asemenea, nu este exclus să cadă şi grindină de dimensiuni mici.

PROGNOZA METEO. Pentru duminică meteorologii au anunţat cer variabil în regiunile estice, dar va avea înnorări, temporar accentuate, în restul teritoriului. Vor fi averse şi descărcări electrice local în regiunile intracarpatice şi în zona de munte, iar după-amiaza şi în prima parte a nopţii şi în sud. Izolat, mai ales la munte, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări în est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în depresiuni şi 28 de grade, pe arii restrânse, în sudul şi estul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi în prima parte a nopţii când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

PROGNOZA METEO pentru zilele următoare