Cod roşu anunţat de Romica Jurca: fenomenul Griselda ajunge mâine în România! „Ne îngroapă în zăpadă!”| VIDEO

De peste trei decenii, Romica Jurca apare în fața noastră pentru a ne aduce cele mai importante informații despre vreme. De această dată, cunoscuta meteoroloagă a apărut într-o ipostază cu totul inedită. Colaborarea ei cu Netflix a lăsat pe toată lumea mască.

24 ian. 2024, 11:29
Cod roşu anunţat de Romica Jurca: fenomenul Griselda ajunge mâine în România! „Ne îngroapă în zăpadă!”| VIDEO
Cod roşu anunţat de Romica Jurca: fenomenul Griselda ajunge mâine în România! "Ne îngroapă în zăpadă!"

Romica Jurca este cea mai longevivă prezentatoare meteo din România, având în spate o carieră de succes. Meteoroloaga se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Totuși, acum, după mai bine de 30 de ani de carieră, Romica Jurca a făcut o schimbare radicală. Se pare că Netflix-ul este pe placul tuturor, iar vestita meteoroloagă nu este o excepție. Ba mai mult, aceasta a lăsat pentru o vreme pupitrul de știri pentru o apariție incendiară pe vestita platformă.

Citește și: Serialul care face furori pe Netflix. De ce este atât de apreciat de public

Pe 25 ianuarie 2024, Netflix va lansa un nou miniserial captivant, Griselda, o dramă inspirată din viața extraordinară a Griseldei Blanco, supranumită „Nașa” cartelurilor de droguri și singura persoană de care se temea Pablo Escobar. Croindu-și drumul într-o lume dominată de bărbați, Griselda Blanco a reușit să construiască un imperiu în Miami, în anii ’70-’80. Folosind un amestec surprinzător de cruzime, inovație și șarm, ea a lăsat o amprentă memorabilă în istoria crimei organizate.
În trailer-ul oficial abia lansat poți arunca o privire în lumea „Nașei”.

Dat fiind că premiera se anunța a fi una extrem de spectaculoasă, Netflix a investit masiv, în ceea ce înseamnă reclamă și marketing, iar în unul dintre spot-urile publicitare postate de Netflix România apare chiar Romica Jurca, care prezintă un altfel de meteo.

„Bun găsit, dragilor! Prognoza pe care v-o ofer astăzi este diferită față de ori ce am transmis în cei 37 de ani de carieră. Nu m-am gândit niciodată că voi sta în fața voastră și voi anunța o furtună așa de puternică încât afectează până și cele mai calde zone de pe pământ. A fost deja în Columbia, a fost în Miami, iar acum se îndreaptă spre București. Curentul acesta de aer se numește Griselda și ne va îngropa în zăpadă, la propriu. O să ne înghețe bine nasurile, pentru că temperaturile vor fi extrem de scăzute, iar cantitățile de zăpadă vor depăși orice record înregistrat vreodată. Sper că ne urmăresc și autoritățile ca să fim cu toții pe fază. Nu este nicio glumă, începând cu 25 ianurarie o să avem multă zăpadă sub nas, deci fiți pe fază. Nu ieșți afară! Pe 25 ianuarie e o zi perfectă pentru Netflix”, a spus Romica Jurca în spotul publicitar.

Citește și: Tipurile de televizoare de pe care Netflix va dispărea din martie 2024. Aplicația va fi ştearsă automat