Serialul care face furori pe Netflix. De ce este atât de apreciat de public

Serialul care face furori pe Netflix. Unele filme sau seriale se bucură de un real succes, având milioane de fani în numai câteva zile de la lansare. Recent lansat, The Brothers Sun (Frații Soare) are mii de fani, unii spunând chiar că l-au și revăzut, atât de mult le-a plăcut.

15 ian. 2024, 15:39
Serialul care face furori pe Netflix. De ce este atât de apreciat de public
Serialul care face furori pe Netflix

Serialul care face furori pe Netflix. The Brothers Sun (Frații Soare) urmărește povestea lui Charles (Justin Chien), fiul unui notoriu lider al triadei taiwaneze ucis de un asasin misterios. Charles decide să călătorească la Los Angeles pentru a-și proteja mama, Eileen (Michelle Yeoh), și fratele mai mic, Bruce (Sam Song Li).

Însă, familia trebuie să-și rezolve neînțelegerile, încercând să evite asasinarea, iar cei care au văzut deja serialul sunt absolut îndrăgostiți de el.

Serialul care face furori pe Netflix

Din distribuția serialului fac parte care include vedete precum din Michelle Yeoh din ”Everything, Everywhere, All at Once”, Justin Chien din ”The Madness Within! și Sam Song Li din ”Take The Night”.

Serialul s-a bucurat de un impresionant scor de 93% din partea publicului pe Rotten Tomatoes și un scor de 85% pe Tomatometer.

Netflix are o mulțime de coduri secrete care te duc într-o altă lume, cu filme de care nici nu știai că există pe platforma de streaming. (Vezi AICI)

Citește și: Tipurile de televizoare de pe care Netflix va dispărea din martie 2024. Aplicația va fi ştearsă automat

Netflix a început producţia serialului românesc „Subteran”

Este creat de Steve Bailie, cu Octav Gheorghe şi Peter Kerek în calitate de co-scenarişti, produs de Tudor Reu (Mobra Films) şi Johnathan Young (creative). Serialul îi va avea în distribuţie, printre alţii, pe Ana Ularu şi Florin Piersic Jr.

Ne bucurăm să începem producţia noii serii româneşti „Subteran” şi suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiţia creativă şi artiştii remarcabili şi suntem, de asemenea, extrem de încântaţi de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic.

Subteran este un serial poliţist captivant, dar şi puţin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină şi sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri româneşti disponibile pe Netflix”, spune Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală şi de Est.