Cod roşu de intervenţie, accident cu victime multiple la Constanţa

Trei persoane rănite într-un accident rutier pe DN 22 în apropiere de Sibioara, în judeţul Constanţa.

29 nov. 2022, 16:15

Trei persoane rănite într-un accident rutier pe DN 22 în apropiere de Sibioara.

Familie de români distrusă într-un accident în Italia. Mama și fiica au murit, tatăl și fiul sunt grav răniți

Un accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN 22, în apropiere de intersecția cu drumul către Sibioara. Potrivit ISU Dobrogea sunt 3 victime posibil încarcerate. La fața locului intervin echipaje Saj B2, Smurd B si Smurd C. Din primele informaţii, două persoane au fost rănite în accident. Este vorba despre un bărbat diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, traumatism de membru superior si traumatism toracic care  afost transportat la spital. O altă victimă a refuzat transportul la spital.

Nu e banc! Poliţiştii de la Rutieră s-au tamponat pe strada Caracal cu altă mașină, în timp ce se duceau la alt accident

Autospecială a ISU Harghita care mergea la un incendiu, implicată într-un accident rutier/ Doi pompieri au fost răniţi

O autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident rutier, în timp ce se deplasa spre comuna Plăieşii de Jos pentru a interveni la stingerea unui incendiu. În urma accidentului, autospeciala a ieşit de pe şosea, doi pompieri fiind răniţi.

Potrivit ISU Hargjhita, a fost anunţat un incendiu la acoperişul unei case din comuna Plăieşii de Jos, satul Iacobeni. Spre locul intervenţiei s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere şi autoscara şi a  fost alertat şi SVSU Plăieşii de Jos.

”Una dintre autospecialele de stingere care se deplasa la misiunea pentru stingerea incendiului din comuna Plăieşii de Jos a fost implicată într-un incident rutier şi a părăsit partea carosabilă. Din primele informaţii sunt două cadre militare ce acuză probleme medicale (traumatism la membrul inferior şi leziune la membru superior). În acest moment sunt acordate îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a precizat sursa citată.

Acolo s-au deplasat 3 cadre din Grupa operativă şi intervin 2 echipaje SAJ. Potrivuit sursei citate, cei doi subofiţeri sunt conştienţi, starea lor este stabilă şi vor fi transportaţi la spital, pentru investigaţii de specialitate.

Autospeciala este avariată şi va fi tractată. Totodată, intervenţia de stingere nu a fost afectată, întrucât au fost alocate mijloacele tehnice necesare gestionării cu eficienţă a misiunii de răspuns.