Familie de români distrusă într-un accident în Italia. Mama și fiica au murit, tatăl și fiul sunt grav răniți

O familie de români a fost implicată într-un grav accident rutier duminică, în localitatea Bozzolo din provincia Mantova. Maşina Opel Corsa în care se afla familia de români s-a ciocnit frontal cu un autoturism Hyundai Ix20. La volanul maşinii cu români se afla un tânăr de 21 de ani. Mama şi bunica sa au murit pe loc, tatăl lui, pasager în drepta, este grav rănit.

28 nov. 2022, 15:38

O familie de români a fost distrusă într-un accident produs duminică în Italia. Cei patru români, părinţii şi bunica şi fiul lor, circulau într-un autoturism Opel Corsa. Într-o intersecţie din localitatea Bozzolo din provincia Mantova, maşina românilor s-a ciocnit cu un autoturism Hyundai IX20, în care se aflau doi soți de naționalitate italiană.

În urma accidentului, două persoane au murit pe loc, iar alte patru au fost grav rănite.

Citeşte şi: Tânără româncă, moartă după un accident dramatic în Italia. Trei copii au rămas orfani

Cele două persoane decedate sunt două femei din autoturismul Opel Corsa. Este vorba despre Gianina Maria Mentel, în vârstă de 45 de ani, mama şoferului de 21 de ani, și Maria Arbore, în vârstă de 70 de ani, bunica şoferului. Cele două românce se aflau pe bancheta din spate, potrivit rotalianul.ro.

Tatăl şoferului de 21 de ani se afla pe scaunul din drepta şi a fost grav rănit. Atât el, cât şi şoferul de 21 de ani au ajuns la spital în stare gravă.

Citeşte şi: Româncă, suspectată de crimă. Procurorii o acuză că a pus la cale asasinarea unui medic italian împreună că fiul acestuia

Tot la spital au ajuns şi cei doi soţi italieni din din mașina Hyunday, un bărbat în vârstă de 59 de ani și o femeie de 44 de ani, rezidenți în localitatea Tornata din provincia Cremona.

Bărbatul italian a fost dus în stare gravă la spitalul din Parma, iar soția sa a fost transportată cu elicopterul, în stare critică, la Spitalul Civil din Brescia.