Cod roşu de intervenţie în Dolj, o femeie de 35 de ani a murit pe loc, alte 5 au ajuns la spital după coliziunea dintre două maşini

Pompierii au precizat că în evenimentul rutier au fost implicate şase persoane. Cinci dintre acestea vor fi transportate la spital, iar cea de-a şasea a fost resuscitată fără succes la locul accidentului.

28 mart. 2024, 11:22
Cod roşu de intervenţie în Dolj, o femeie de 35 de ani a murit pe loc, alte 5 au ajuns la spital după coliziunea dintre două maşini

Un grav accident rutier a avut loc, joi, în judeţul Dolj, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc. Cinci persoane aflate în autoturisme vor fi duse la spital, pentru o a şasea victimă fiind făcute manevre de resuscitare. Ulterior, a fost declarat decesul acestei persoane.

ISU Dolj a anunţat că persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Victima este o femeie de 35 de ani.

Accident grav. Cel puţin 5 oameni au murit după ce un autocar s-a răsturnat pe autostradă. Plan Roşu de Intervenţie şi la Constanţa

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină după producerea unui accident rutier în comuna Bucovăţ, în care au fost implicate două autoturisme.

Acolo s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ. În urma accidentului, o maşină a luat foc.

Alba: O femeie a lovit cu maşina un copil pe o trecere pentru pietoni, apoi a plecat de la locul accidentului. Femeia a fost găsită de poliţişti, după ce tatăl victimei a reclamat fapta

n copil de opt ani care traversa o stradă din Alba Iulia pe trecerea pentru pietoni a fost lovit de un autoturism care se deplasa în spate şi al cărui şofer nu a oprit. Tatăl victimei a anunţat Poliţia cu privire la accident. Şoferul implicat, o femeie, a fost găsit şi este cercetat penal.

Accidentul a avut loc pe strada Toporaşilor din municipiul Alba Iulia. ”Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost sesizaţi, de către un bărbat de 34 de ani, din localitatea Feneş, judeţul Alba, cu privire la faptul că fiica lui a fost victima unui eveniment rutier, iar conducătorul autoturismului ar fi plecat de la locul accidentului. În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital de către părinţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează, joi, Poliţia judeţeană Alba.

Accident grav în Buzău. Două autoturisme s-au lovit frontal de o cisternă încărcată cu combustibil

Poliţiştii care au făcut cercetări în acest caz au constatat că o femeie de 35 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a făcut o manevră de mers cu spatele şi a accidentat o fetiţă în vârstă de 8 ani, care traversa regulamentar strada.

Şoferiţa a fost identificată ulterior de poliţişti. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.