COD ROŞU de intervenţie, incendiu la un bloc cu 13 etaje, sunt peste 45 de morţi VIDEO

Focul a fost stins după mai mult de patru ore, la operaţiune participând 145 de pompieri şi 72 de autospeciale. Preşedinta Taiwanului, Tsai Ing-wen, le-a cerut autorităţilor să continue operaţiunile de salvare.

14 oct. 2021, 13:58
COD ROŞU de intervenţie, incendiu la un bloc cu 13 etaje, sunt peste 45 de morţi VIDEO

COD ROŞU de intervenţie. Cel puţin 46 de persoane au murit joi într-un incendiu izbucnit într-o clădire cu 13 etaje din sudul insulei Taiwan, potrivit media locale, citate de DPA.

Focul a izbucnit joi dimineaţa devreme într-un imobil vechi de 40 de ani din oraşul Kaohsiung. Potrivit publicaţiei Apple Daily şi altor media locale, alţi 41 de oameni au fost răniţi în incendiu.

Război în Orient. Israel a bombardat Siria, patru morţi. Iranul ameninţă cu rachete de croazieră

La etajele superioare ale clădirii se aflau 120 de apartamente, în timp ce partea inferioară a imobilului nu era ocupată. Clădirea găzduise în trecut restaurante, un cinematograf şi săli de karaoke, a menţionat primarul Chen Chi-mai.

Potrivit autorităţilor, echipele de salvare continuă să verifice la toate etajele dacă mai există persoane blocate în clădire.

COD ROŞU de intervenţie, imagini şocante: 

Focul a fost stins după mai mult de patru ore, la operaţiune participând 145 de pompieri şi 72 de autospeciale.

Dezastru ecologic în Marea Neagră. O navă cu 3.000 de tone de uree la bord a început să se scufunde

Preşedinta Taiwanului, Tsai Ing-wen, le-a cerut autorităţilor să continue operaţiunile de salvare, să ajute familiile afectate să se reinstaleze în altă parte şi să efectueze o anchetă riguroasă pentru a stabili cauza acestei catastrofe.

https://www.youtube.com/watch?v=zTK7rOBuTyU