Cod roşu de intervenţie. Incendiu violent la un bloc-turn VIDEO

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la acoperișul blocului, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale, 37 de persoane au fost evacuate de pompieri.

23 feb. 2023, 19:16
Cod roşu de intervenţie. Incendiu violent la un bloc-turn VIDEO

UPDATE incenidu Constanţa: Peste 50 de pompieri cu mai multe autospeciale au intervenit, joi seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperişul unui bloc turn, în cartierul Faleză Nord din municipiul Constanţa, fără a se înregistra victime.

Incendiul s-a iscat la o construcţie improvizată ridicată pe acoperişul blocului şi a fost stins în aproximativ o oră. „Incendiul a fost lichidat, au ars circa 300 metri pătraţi din acoperiş. Pe terasa blocului era o construcţie de vară, improvizată de proprietar. La intervenţie au acţionat 53 subofiţeri şi 2 ofiţeri cu 8 ASAS, 2 ATPVM, 2 ASII, Autoplatforma, 3 SMURD B2, 2 AMOP, 2 Cisterne RAJA”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”.

Incendiu la un bloc turn din Constanţa. Militarii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi seara, 23 februarie a.c., în jurul orei 18.40, pe strada Pescarilor din municipiul Constanța.

Incendiu de vegetație masiv în Delta Dunării. Zeci de hectare ard în apropiere de localitatea Murghiol VIDEO

Conform primelor informații, un incendiu a izbucnit la acoperișul blocului BM17 situat pe strada Pescarilor, numărul 42 din municipiul Constanța. Acoperișul arde pe o suprafață de aproximativ 300 mp. La fața locului intervin mai multe echipaje ISU, autospeciala de stingere cu apă și spumă, autoscara, dar și echipaje SMURD B.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale, misiunea fiind în dinamică. Până la ora transmiterii acestei ştiri, 37 de persoane au fost evacuate de pompieri, iar multe altele s-au autoevacuat.

Incendiu violent la o şcoală din România. Elevii şi profesorii au ieşit panicaţi de la ore VIDEO