COD ROŞU: FURTUNĂ de ZĂPADĂ cu putere de URAGAN şi POTOP pe continentul EUROPEAN GALERIE FOTO VIDEO

Publicat: Joi, 05 Decembrie 2013 14:27 // Actualizat: Joi, 05 Decembrie 2013 14:27 // Sursa: romaniatv.net

Nordul Europei în stare de alertă din cauza unei furtuni de zăpadă, de intensitatea unui uragan. În Germania şi Polonia a fost emis cod roşu.

Furtuna Xaver a început deja să devasteze Regatul Unit cu rafale de vânt de peste 160 de kilometri pe oră. În orele următoare, Germania, Polonia, Danemarca şi Suedia vor fi lovite de ploi torenţiale, ninsori şi rafale de vânt puternice.

Furtuna Xaver face ravagii deja în Marea Britanie, unde peste 20 de mii de case au rămas fără curent electric. Autorităţile au anunţat în orele următoare ploi torenţiale care vor cauza inundaţii majore.

Germania şi Polonia vor fi cele mai afectate, meteorologii au emis deja cod roşu. De aceea, autorităţile germane i-au sfătuit pe localnici să-şi securizeze locuinţele, iar conducerea aeroportului din Hamburg i-a avertizat pe călători de posibile anulări ale zborurilor sau întârzieri.

În Suedia şi Danemarca autorităţile au anulat mai multe trenuri pentru a preveni viitoarele incidente apărute pe calea ferată. De asemenea, traficul maritim în Marea Nordului şi Marea Baltică a fost dat şi acesta peste cap.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 dec 21:36
Votează email 0 email
...stâncoasă au început să curgă invers, adică de jos în sus, scrie publicaţia britanică Daily Mail. Citeşte şi COD ROŞU: FURTUNĂ de ZĂPADĂ cu putere de URAGAN şi POTOP pe continentul EUROPEAN GALERIE FOTO VIDEO Ploile abubdente şi vânturile puternice care au lovit...
05 dec 17:44
Răspunde | Votează email 1 email
mihai
Va rog din suflet ajutati-ma.am nevoie de un fotoliu rulant .pentru asta am nevoie de 5000 euro.daca vreti sa ma ajutati. cont ROO5RZB0000060011095357!!!!!!!!
05 dec 15:02
... Nordul Europei în stare de alertă din cauza unei furtuni de zăpadă, de...
1
EUR
4.8375
RON
07 Aug
noapte 20 °
zi 37 °
Ultimele joburi adaugate
24 H