Cod rutier: Un şofer oprit în trafic avea o valoare record de 4.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. A picat şi testul drogurilor

Pericol record pe șoșele: Un conducător auto a fost depistat aproape de comă alcoolică și drogat în trafic.

04 feb. 2023, 17:09
Cod rutier: Un şofer oprit în trafic avea o valoare record de 4.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. A picat şi testul drogurilor

Cod rutier: Un şofer de 30 de ani, care a fost oprit în trafic de poliţişti, pe DN56A, în localitatea Hinova din judeţul Mehedinţi, a fost depistat având o valoare record de 4.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, el consumase şi droguri. A fost dus la un spital pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

COD RUTIER 2023. Aproape toţi şoferii uită asta. Amenda ajunge la 2900 de lei!
”La data de 04 februarie a.c, ora 08.15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, pe DN56A, în localitatea Hinova, un bărbat de 30 de ani, care conducea un autovehicul după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind o valoare record de 4.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind cea mai ridicată valoare constatată de poliţiştii din cadrul IPJ Mehedinţi”, a transmis sâmbătă, IPJ Mehedinţi. 

Cod rutier 2023. Semnul rutier care bulversează orice şofer. Te poate lăsa oricând fără permis
Cod rutier:  Şoferul a fost testat şi cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv la cannabis. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.