Codin Maticiuc a aruncat cu bani la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru. Suma uriaşă pe care fostul crai de Dorobanţi a dat-o pe o dedicaţie făcută de Tzancă Uraganu

Nuţu Cămătaru a fost socru mare. Fiul lui s-a însurat cu blonda Ada şi a făcut mega-petrecere, la Bolintin Vale, cu invitaţi de seamă. Printre aceştia, Codin Maticiuc, Cosmin Olăroiu, Florin Salam, Tzancă Uraganu, Elis Armeanca, aceştia din urmă fiind însărcinaţi cu întreţinerea atmosferei.

01 iul. 2022, 16:39

Codin Maticiuc a fosta în largul lui la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru. Maticiuc este prieten apropiat de-al interlopului, cei doi colaborând la unul dintre proiectele lui Maticiuc. La sfârșitul anului 2021, fostul crai de Dorobanţi a publicat cartea „Dresorul de lei și de fraieri”, o carte despre viaţa ccelebrului interlop, în care apar o serie de dezvăluiri interesante. Regizorul „Miami Bici” a avut ocazia să-l cunoască pe Nuţu încă de pe vremea adolescenţei.

5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul. L-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, Penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești”, declara Codin c ceva vreme în urmă.

Citeste si Codin Maticiuc aruncă bomba despre cluburile din România. „90% dintre oameni sunt drogați. Sunt şi copii!” VIDEO

Revenind la nuntă, aşa cum se poate observa din imaginile postate de reţelele sociale de Tzancă Uraganu, atmosfera a fost una extrem de relaxată, iar eticheta nu a fost obligatorie. Invitaţii au adoptat ţinute lejere, mulţi dintre bărbaţi optând pentru pantaloni scurţi.

Codin Maticiuc a scos din buzunar bani grei la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru

Într-unul dintre clipuri este surprins unul dintre momentele artistice susţinute de Tzancă, în timpul căruia primeşte nenumărate dedicaţii şi teancuri de bani. Pentru o singură melodie cântată de Tzancă, Maticiuc a oferit nu mai puţin de 500 de euro. Și ceilalți invitați au aruncat cu bani, dar şi cu urări de bine, în buna tradiţie a evenimentului.

O apariţie-surpriză a fost antrenorul Cosmin Olăroiu. Antrenorul n-a atras prea mult atenția, alegând un tricou verde și pantaloni albi. Nu a renunţat, însă, la ochelarii de soare.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, petrecerea a avut loc la un local din Bolintin Vale, care aparține familiei lui Gabi Bădălău, în timp ce slujba religioasă a avut loc la Biserica Șerban Vodă.

Nuțu Cămătaru este unul dintre cele mai controversate personaje din România. Acesta s-a remarcat de-a lungul anilor cu problemele cu legea, dar și cu pasiunea de a crește animale exotice, printre care și lei.

Citeste si Codin Maticiuc, miştouri în rafală referitoare la amplasamentul vilei clanului Pian: „Ce-or fi zis ei? Bă, hai să fim aproape să ne fie uşor”