Codin Maticiuc aruncă bomba despre cluburile din România. „90% dintre oameni sunt drogați. Sunt şi copii!” VIDEO

Codin Maticiuc a abordat în vlogul său de pe YouTube subiectul consumului de droguri în cluburi. Fost împătimit al vieții de noapte, afaceristul a mărturisit că este la curent cu practicile din acele locații și a tras astfel un semnal de alarmă.

09 mai 2022, 23:10
Codin Maticiuc aruncă bomba despre cluburile din România. „90% dintre oameni sunt drogați. Sunt şi copii!” VIDEO
Codin Maticiuc a abordat în vlogul său de pe YouTube subiectul consumului de droguri în cluburi

Codin Maticiuc aruncă bomba despre cluburile din România. Afaceristul a dezvăluit pe canalul său oficial de YouTube ce se întâmplă în cluburi, făcând dezvăluiri îngrijorătoare despre consumul de droguri în rândul tinerilor.

Codin Maticiuc aruncă bomba despre cluburile din România. „90% dintre oameni sunt drogați. Și copii!”

Codin Maticiuc a vorbit despre petrecerile de 1 Mai de pe litoralul românesc și despre pericolele la care se expun tinerii în timpul acestor petreceri. „Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două dăți (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte, după care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (…) Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile”, a spus Codin Maticiuc pe canalul său de YouTube.

Codin Maticiuc s-a dat în spectacol la petrecerea din Mamaia de 1 Mai. Zeci de sticle de şampanie, zeci de mii de euro

Afacaeristul a vorbit despre consumul de droguri din cluburi, dar a mărturisit că nu l-a atras nici genul de muzică practicat acolo și, cu atât mai puțin, drogurile, el preferând alcoolul. „Trebuie să te droghezi sau să te fi drogat cel puțin măcar o dată ca să înțelegi beat-ul ăla”, a mai spus Codin Maticiuc.