Codin Maticiuc a recunoscut că îi plăceau aroganțele: „Am avut Ferrari și Maserati la o vârstă cu doi în față”

Codin Maticiuc a recunoscut că îi plăceau aroganțele. Timp de multă vreme, a fost perceput ca fiind Don Juan-ul României și îi plăcea acest statut. Se bucura de multe privilegii, pe care, astăzi, nu le-ar recomanda copiilor săi. Actorul a mărturisit că la 20 și un pic de ani avea Ferrari și Maserati.

12 mart. 2024, 12:09
Codin Maticiuc a recunoscut că îi plăceau aroganțele: „Am avut Ferrari și Maserati la o vârstă cu doi în față”
Codin Maticiuc a recunoscut că îi plăceau aroganțele

Codin Maticiuc a recunoscut că îi plăceau aroganțele. Influencerul a mărturisit că niciodată nu i-a plăcut școala, deși părinții au făcut eforturi mari ca să-l determine să învețe. În speranța că-l vor face să vadă viața cu alți ochi, părinții l-au și „bătut”, l-au și „amenințat, mi-au luat cablul de la calculator. Pentru că mamei începuse să-i fie rușine când era chemată la școală, ajunsese să îl trimită pe tatăl său.

Citește și: Soacra lui Codin Maticiuc e una dintre cele mai iubite florărese din Capitală. Actorul e extrem de mândru de familia lui: „Soacra mea e cea mai tare!”

Codin Maticiuc a recunoscut că îi plăceau aroganțele

Îmi puneau lacăt pe telefon, că aveam telefon din ăla cu disc și-mi puneau lacăt să nu sun, să-mi fac temele și, bă, n-au reușit! Fă-ți timp, nenorocitule, du-te să vezi ce face animalu ăla! – nu că găsea toate nenorocirile, tot ce mi se întâmpla acolo cu note proaste și absențe, dar nu mă găsea la școală.

Adică tata n-a venit niciodată la școală și eu să fiu în clasă, știi ce zic? Și, îți dai seama, era foarte umilitor pentru el. (…) „Bă Codine, să nu mai chiulești!, dar el nici nu putea să stea de vorbă cu mine”, a recunoscut Codin.

Chiar dacă nu a avut „cont nelimitat deschis”, a făcut totuși aroganțe de care acum nu e atât de mândru. ”Cred că mașinile din perioada aia au fost o aroganță, în sensul că am avut Ferrari și Maserati la o vârstă cu doi în față, nu mai știu cât, douăzeci și ceva de ani. Astea sunt niște aroganțe pe care le-am făcut și pe care nu le-aș promova pentru copiii mei, le-aș lăsa pentru mai încolo”, a mai spus Codin Maticiuc.