Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre suferința cu care trăiește de când a murit mama ei: „Am atins un prag al durerii atât de mare că mi s-a transformat tot”

Lora este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, însă foarte puțină lume știe cât de mare este suferința pe care artista o simte de când mama ei s-a stins din viața.

11 ian. 2024, 12:06
Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre suferința cu care trăiește de când a murit mama ei: „Am atins un prag al durerii atât de mare că mi s-a transformat tot”
Lora, dezvăluiri cutemurătoare despre suferința cu care trăiește de când a murit mama ei: „Am atins un prag al durerii atât de mare că mi s-a transformat tot”

După decesul mamei sale la începutul anului 2020, Lora resimte în continuare o suferință greu de explicat în cuvinte. Într-un interviu recent, ea a împărtășit momente extrem de emoționante, rememorând legătura specială pe care o avea cu cea care i-a dat viață.

Citește și: Tzancă Uraganu, audiat la DIICOT! Clipe de coșmar pentru celebrul manelist. Care este motivul pentru care a ajuns să dea declarații

La aproape patru ani de la această tragedie, faimoasa cântăreață și-a deschis inima pentru a vorbi despre ființa cea mai importantă din viața ei, pe care a pierdut-o în urmă cu ceva vreme. Cu un ton plin de emoție, artista a dezvăluit că relația cu mama sa era deosebit de specială, iar comunicarea dintre ele funcționa perfect doar prin priviri, fără a fi nevoie de cuvinte.

Chiar dacă nu o visează, iar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată de la momentul plecării sale de pe lumea aceasta, interpreta este convinsă că mama sa o supraveghează mereu și veghează asupra ei. De fapt, consideră că apariția mamei sale în vise ar putea fi interpretată ca un avertisment. Cu toate acestea, vedeta simte prezența mamei sale la fiecare pas, chiar dacă aceasta nu mai este alături de ea fizic.

„Niciodată nu am visat-o eu. Niciodată. Mama cred că știe foarte bine, noi am avut o relație foarte… ne simțeam foarte mult una pe alta fără să vorbim și cred că ea știe că dacă aș visa-o pentru mine este clar o avertizare. Și atunci cred că de aia nu o visez. Pentru că o simt oricum, nu trebuie să o visez. Eu sunt trează și văd, sunt atât de atentă la toate semnele încât nu îmi lipsește energia ei. Prezența îmi lipsește, dar energia e acolo”, a mărturisit Lora, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu televizat.

Lora și-a pierdut mama în urmă cu aproape patru ani, după ce s-a luptat până în ultima clipă cu cancerul la sân.

Boala cumplită a învins-o pe mama artistei, iar primele semne ale suferinței au apărut încă din perioada în care cântăreața era doar o elevă de liceu. Conform declarațiilor făcute de artistă în trecut, Mihaela Petrecu nu a reușit să-și refacă viața după pierderea soțului său, care a încetat din viață când fiica lor avea doar 4 ani.

Astfel, pierderea celui cu care a împărțit rele și bune ani la rând ar fi afectat-o foarte tare pe mama vedetei, așa cum chiar ea a precizat în cadrul unui podcast. Deși nu a confirmat clar acest lucru, iubita lui Ionuț Ghenu a dat de înțeles faptul că boala mamei sale s-a declanșat prin prisma sensibilității crescute, dar și a greutăților prin care a trecut.

„Mama mea a fost răpusă de cancer la sân. Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot, minte, spirit. Mama mea a fost hiper sensibilă. După ce a murit tata, ea nu și-a mai refăcut viața. Eu atunci aveam 4 ani. Tatăl meu a fost medic chirurg urolog. Ei s-au cunoscut în campus. Mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Eu am crescut la bunici până a reușit ea să cumpere un apartament din banii ei, în Galați. Încă de când eram eu la liceu, mama se plângea de niște junghiuri la sân. Avea niște noduli de când eram eu la liceu”, a precizat îndrăgita cântăreață, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță.

Citește și: Secretul văduvei Vasilica de la Roșcani a fost descoperit! Cine este amantul din cauza căruia Gheorghiță și-a luat viața. Toată lumea este în șoc!