Codin Maticiuc are probleme în cuplu? Ce îi reproşează iubitei salei: „Pe acestă cale vreau să fac un apel la nevastă-mea”

Codin Maticiuc are probleme în cuplu? Fostul "crai de Dorobanţi" urmează să devină tată a doua oară, iubita lui, Ana Pandeli, este gravidă în opt luni, însă niciunul nu a dezvăluit ce sex va avea bebeluşul.

14 sept. 2022, 14:41
Codin Maticiuc are probleme în cuplu? Ce îi reproşează iubitei salei: „Pe acestă cale vreau să fac un apel la nevastă-mea”
Codin Maticiuc are probleme în cuplu?

Codin Maticiuc are probleme în cuplu? Chiar dacă puţini ar fi crezut că o să se aşeze la casa lui şi o să devină un familist convins, ei bine, asta s-a întâmplat. Fostul „băiat de oraş” trăieşte de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Pandeli, care i-a dăruit o fetiţă, pe Smaranda. Iubita lui Maticiuc mai are un băiat dintr-o relaţie anterioară, pe care actorul îl iubeşte foarte mult şi îl consideră fiul său.

Citeşte şi: Anunţ disperat al lui Codin Maticiuc. „Am 30 de zile să-mi revin cât de cât” FOTO

Codin Maticiuc are probleme în cuplu?

Actorul a vorbit despre familie, despre proiectele noi și despre relația cu Ana Pandeli. Extrem de sincer, Codin Maticiuc a dezvăluit că iubita lui nu este suficient de înţelegătoare cu el, îi reproşează mereu că nu mai mult cu fiica lui, Smaranda.

Nu este înțelegătoare! Și pe acestă cale vreau să fac un apel la nevastă-mea! Domne’, nu ești destul de înțelegătoare, adică nu este, chiar nu este, zice tot timpul că nu stau destul cu fii-mea„, a declarat Codin Maticiuc despre iubita lui.

Ana este gravidă a treia oară. Vestea că iubita e însărcinată a dat-o în stilul lui caracteristic:  i-a scris pe burtă Anei numărul de SMS unde oamenii pot dona bani. „Copilul numărul 3. Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu îndemn la sms, cu tag la @fundatiametropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati„, este mesajul postat de Codin pe reţelele de socializare.