Anunţ disperat al lui Codin Maticiuc. „Am 30 de zile să-mi revin cât de cât” FOTO

Codin Maticiuc a ajuns la 82 de kilograme şi a mărturisit că este în cea mai proastă formă în care a fost vreodată. Acum şi-a propus să slăbească şi să revină la forma de altădată.

06 sept. 2022, 08:56
Anunţ disperat al lui Codin Maticiuc. „Am 30 de zile să-mi revin cât de cât” FOTO
Clipe de groază pentru Codin Maticiuc

Anunţ disperat al lui Codin Maticiuc. Cunoscutul afacerist, care în ultimii ani s-a implicat şi în domeniul artistic, şi-a anunţat fanii că va urma o dietă strică timp de o lună. „Mai am o lună până nasc! Nu, stai, asta e nevastă-mea… De astăzi într-o lună îmbătrânesc! Mi se întâmplă mizeria asta în fiecare an. Ideea e că de un an și jumătate n-am mai făcut sport și am mâncat mizerii. Treaba asta se vede. Sunt în cea mai proastă formă în care am fost vreodată și asta e nasol pentru că eu n-am arătat bine niciodată. Ca să înțelegeți cel mai mișto corp pe care l-am avut vreodată a fost corpul soției mele, pe care în anii buni îl aveam și de două ori pe noapte”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Dieta cu care Dana Budeanu îşi menţine silueta de divă. Secretul care o ajută să nu se îngraşe, deşi mănâncă des tort: „Noaptea mănânc o felie de tort”

„Bun, de astăzi m-am pus să slăbesc, am 30 de zile să-mi revin cât de cât. O să vă țin la curent în special pe story, cu ce mănânc și bune și rele, cu ce mișcare reușesc să fac, etc. Vă încurajez să-mi dați sfaturi, mai ales ăștia care vă pricepeți. Să merg pe fasting sau pe vechi mai low carb și fără zahăr și prăjeli? Deficit caloric în orice caz. Apă plată? Contează câtă beau sau e doar un mit?”, a mai adăugat Codin Maticiuc.

Dieta care o ajută pe Mirela Vaida să rămână în formă de zile mari la 40 de ani. Reţete speciale de bunătăţi moldoveneşti VIDEO

Fanii au reacţionat imediat şi i-au dat mai multe sfaturi lui Codin Maticiuc.  „Pentru a slăbi e nevoie și de mâncare sănătoasă, dar și de exerciții fizice, una fără cealaltă nu se poate și bineînțeles ambiție cât pentru 10 oameni, alfel nu merită nici măcar să încercați, dar până la urmă doar cel care nu greșește nu încearcă, fericitări și spor” / „Al meu soț (37 ani) a slăbit cu fasting omad 35 de kile într-un an + sală cam de 2 ori pe săptămână, depinde ce ți se potrivește ție și programului tău! / „Obiceiuri sanatoase si sustenabile pe termeng lung, echilibru. Altfel revii de unde ai plecat” / „Intermitent fasting merge. Soțul meu a slăbit 8 kg și se menține. La 82, dar el are 1.78m ps: mănânci sănătos, nu doar frunze de ruccola dar nici shawarma cu de toate. Succes! Ps: există un grup de fasting, ți-l recomand. Ps2: nu e pentrut frumusețe, e pentru sănătate slăbitul” / „Adică poți schimba tu fata spitalelor din România și nu poți sa dai jos o burtica? Succes!”.