Codin Maticiuc, departe de mama copiilor săi, pentru a-și întreține „pofta inimii”. Ce făcea actorul când Ana Pandeli o aducea pe lume pe mezina familiei: „Am sărutat pe cineva”

Codin Maticiuc a dezvăluit că între el și soția sa, Ana Pandeli, au existat tensiuni în perioada filmărilor pentru Miami Bici 2. Actorul nu fost acasă în primele luni de viață ale Ilincăi, mezina familiei.

24 ian. 2024, 20:06

În perioada filmărilor pentru filmul Miami Bici 2, Codin Maticiuc a fost nevoit să își petreacă o bună parte din timp pe platoruile de filmare din America. Soția sa, Ana Pandeli, le creștea singură pe cele două fiice, Ilinca și Smaranda. Pentru că actorul nu era acasă, mai ales în primele luni de viață ale Ilincăi, în cuplu au existat multe tensiuni.

Actorul a dezvăluit cum au reușit să treacă peste momentele dificile, dar și cum a reacționat soția lui când a văzut secvența sărutului din filmulul care l-a ținut departe de familie. Codin Maticiuc a mărturisit că au avut de tras multe duble pe platoruile de filmare, dar pentru scena sărutului, de la finalul peliculei, a fost o singură dublă care a ieșit perfect.

Citește și: Codin Maticiuc, mândru de debutul fiicei sale în primul film Gașca Zurli. ”Ce? Numai Măruță să își bage copiii în film? Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”

„Nu țin minte exact care au fost cele mai multe duble… Trag multe duble și la Clanul, am tras multe duble și la Miami Bici. Pot totuși să țin minte care au fost cele mai puține duble, pentru că acolo este stresul mare rău de tot.

Scena sărutului de la final. Soarele apunea atunci. Era efectiv o minge de foc pe cer care mai avea un centimetru și dispărea și am zis că acum, în momentul ăsta facem asta! Și a ieșit perfect dintr-o singură dublă. Dacă făceam cu un minut mai târziu, se făcea întuneric și încheiam ziua de filmare.

Pentru soția mea, nu-i problemă de un sărut…Înțelege, plus că are 2.000 de alte probleme!”, a declarat Codin Maticiuc, pentru Playtech.

Citește și: Codin Maticiuc, adevărul despre perioada în care a stat despărțit de Ana Pandeli, până să vină pe lume fiicele lor: „Ea avea un băiat. Nu consideram normal ca acel copil să se mute cu mine”

Odată cu filmările pentru Miami Bici 2, Codin Maticiuc recunoaște că nu a avut foarte mult timp pentru familie. Acest lucru s-a resimțit și în relația dintre el și soția lui, afectată de faptul că acesta nu a fost prezent în primele luni de viață ale Ilincăi.

„Erau probleme că am stat cu lunile pe acolo în timp ce se născuse fetița mea, cea de-a doua. Ea era acasă, fetița avea o lună și jumătate, am venit când avea copilul… Astea erau problemele ei reale, nu faptul că am sărutat pe cineva pe cameră.

Noi muncim pentru că ne place foarte mult ce facem. Banii și această notorietate din partea publicului sunt rezultatele pe care noi le măsurăm, dacă am făcut bine sau nu”, a mai spus Codin Maticiuc.