Codin Maticiuc, detalii din culisele serialului Clanul. Actorul a trecut prin clipe de groază în timpul filmărilor: „Am avut peripeții multe”

Codin Maticiuc a dezvăluit câteva lucruri din culisele serialului Clanul, care vine cu al treilea sezon din septembrie, la Pro TV.

21 aug. 2023, 22:10
Codin Maticiuc, detalii din culisele serialului Clanul. Actorul a trecut prin clipe de groază în timpul filmărilor: „Am avut peripeții multe”
Codin Maticiuc, detalii din culisele serialului Clanul

Codin Maticiuc a vorbit despre al treilea sezon al serialului Clanul, care va începe din 11 septembrie, de la ora 20.30, la Pro TV. Actorul anunță răsturnări de situație privind acțiunea și continuarea poveștii pentru publicul captiv în fața televizoarelor.

Codin Maticiuc face echipă cu George Ivașcu în Clanul, iar sezonul acesta personajele lor vor căpăta o relevanță și mai mare.

Citește și: Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul. Actorul face declarații fără perdea: „Aș mai pune vreo doi centimentri”

„Noi suntem în creștere, Pelicanul și Iulică, își fac propriul clan, se numește Peliclanul și se lansează puternic în lupta anti-Tătuțu pe care ei oricum o făceau de ceva vreme, dar acum capătă mult mai mare importanță personajele noastre și personajele noastre întotdeauna au fost cumva comicii din Clanul.

Știi că Clanul e foarte serios, cu ăla, cu fra-su, cu mă-sa, cu tac-su, toată lumea e plânsă, toată lumea e împușcată, cred că singurii funny care au rămas funny și au rămas funny sunt Pelicanul și Iulică și chiar dacă au intrat în chestii periculoase, tot timpul au fost cu umor”, a declarat Codin, pentru fanatik.ro.

Citește și: Codin Maticiuc vrea să îl sărăcească pe Ion Ţiriac. Replica miliardarului: „O să mă duc din nou la treabă!” VIDEO

De-a lungul filmărilor, actorul și regizorul serialului a trecut prin tot felul de aventuri. Acesta își amintește cum în timpul filmărilor a trecut printr-o pățanie care i-a lăsat răni, la propriu. Recent, echipa a întâmpinat anumite dificultăți din cauza costumului pe care îl purta Pelicanul.

„Scenele cu un dramatism uriaș pentru mine au fost cele din sezonul doi, unde am fost răpit, sechestrat de Tătuțu. Nu prea a provocat râsul. Adică au fost scene în care, efectiv, am avut de plâns.  Când am avut de plâns, chiar am plâns. Dar eu cu Pelicanul ne distrăm foarte mult la filmări. E adevărat că am avut și probleme.

Îmi aduc aminte că în primul sezon țin minte că m-am tăiat într-un geam. A început să curgă sânge! Adică am avut peripeții pe set multe. Chiar în weekend-ul ăsta eram îmbrăcați în livratori. La pauză, ăsta, Pelicanul a vărsat ceva pe el. Ăia nu mai aveau costum. Apoi, dă-i costum… Spală costumul… Suntem tot timpul acolo sarea și piperul serialului”, a mai dezvăluit Codin Maticiuc, pentru sursa citată.