Veste bună pentru fanii serialului Clanul. Surprizele sezonului 2 dezvăluite de actori

Veste bună pentru fanii serialului Clanul. Primul sezon a avut mare succes la public, iar telespectatorii aşteaptă cu sufletul la gură să înceapă sezonul 2. Lupta dintre poliţie şi mafie a atins cote neaşteptate, iar cei de acasă pot alege tabăra din care vor să facă parte.

03 feb. 2023, 11:31
Veste bună pentru fanii serialului Clanul. Surprizele sezonului 2 dezvăluite de actori
Veste bună pentru fanii serialului Clanul

Veste bună pentru fanii serialului Clanul. Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate scene. Cu ochii în lacrimi, Magda şi Vera au simţit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult şi le-a lăsat într-o durere amară transmisă celor care au urmărit episodul şi l-au făcut lider absolut de audienţă.

Citeşte şi: Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, a făcut anunțul: „Împreună cu Lia Bugnar facem această muncă”

Sezonul 2 din ‘Clanul’ e plin de surprize. Toate persoanjele trec prin transformări. Unele miraculoase, altele, poate la care oamenii se aşteaptă, deja. Pentru că a fost pregătită, cumva, din primul sezon, schimbarea ce avea să vină. Dar, cu siguranţă, o să fie imprevizibilă acţiunea.

Ceea ce mi se pare foarte tare! Personajul meu, de asemenea, suferă transformări. Încearcă să-şi recapete independenţa faţă de Tătuţu şi lucrurile mai puţin OK în care e implicată, odată cu apartenenţa la familia asta.

Şi sper că o să-i reuşească, că o să îi iasă şi o să îşi vadă de viaţa ei, fericită. Vă va surprinde, mai ales spre sfârşitul sezonului 2, când se va întâmpla ceva important. E chiar ceva la care nici eu nu m-am aşteptat. Am citit scenariul şi chiar şi eu am fost şocată!”, a declarat Theo Rose, pentru Click.ro.

Veste bună pentru fanii serialului Clanul

Colegul ei Denis Hanganu (28 de ani) a făcut şi el dezvăluiri despre noul sezon: „Va fi, în continuare, cel mai bun serial de ficţiune făcut în România (pentru TV). Pregătim locaţii şi cadre, poate şi mai spectaculoase decât în sezonul 1, secvenţe foarte bine jucate, vor apărea multe personaje noi, iar povestea va merge mai departe cu acţiuni desfăşurate pe mai multe planuri şi sperăm noi, cu audienţe şi mai mari.

Cel mai important e că premiera va fi în curând. Nu rataţi seara de 19 februarie. Cât despre Tudor, dacă vă spun acum, oricum o să vreţi să vă uitaţi la serial, aşa că mai bine nu vă spun şi vă uitaţi direct pe PRO TV.

Îl vom vedea pe Tudor trecând prin tot acest proces de maturizare forţată, timp în care va fi nevoit să-şi depăşească limitele în mod constant. Vom întâlni un protagonist şi mai hotărât, asumat şi stăpân pe situaţie, practic, un viitor lider.

În linii mari, acesta va fi Tudor în sezonul II. Vă invit să fiţi alături de povestea lui în continuare şi să-l susţineţi pentru că sunt absolut convins că nu vă va dezamăgi. Şi nu uitaţi, cel mai bun serial e duminica, pe PRO TV” .

Marian Olteanu alias David, a dezvăluit că sezonul 2 din „Clanul”  va începe cu o surpriză, exact aşa cum s-a terminat primul sezon! „Mai mult un şoc decât surpriză şi abia aştept reacţia telespectatorilor. Oricum, pe parcursul sezonului vor apărea personaje noi şi se vor rezolva probleme mai vechi ale protagoniştilor. Din punctul meu de vedere, asta înseamnă că ne apropiem de adevăr.

Un adevăr crud şi greu de acceptat, dar extrem de necesar. Despre David, în sezonul 2, tot ce pot să vă spun este că se va vedea o nouă faţă a personajului şi va trece prin multe încercări”, declară Marian pentru sursa menţionată mai sus.