Codin Maticiuc le dă peste nas celor care l-au denumit „băiat de bani gata”. Actorul susține că nu a fost ținut niciodată în puf: „Tata mă mai bătea!”

Codin Maticiuc a dezvăluit detalii neștiute până acum din viața lui. Actorul a fost considerat mereu un „băiat de bani gata”, dar el susține că tatăl său a fost destul de strict tu el și nu l-a ținut niciodată în puf.

31 aug. 2023, 17:45
Codin Maticiuc le dă peste nas celor care l-au denumit „băiat de bani gata”. Actorul susține că nu a fost ținut niciodată în puf: „Tata mă mai bătea!”
Codin Maticiuc susține că nu a fost ciciodată un copil de bani gata

Codin Maticiuc a ținut să le dea peste nas celor care l-au denumit „beizadea” sau „băiat de bani gata”. Actorul a explicat că adevărul este undeva la mijloc, pentru că tatăl lui, Ion Maticiuc, nu l-a ținut niciodată în puf. Dimpotrivă, uneori îl mai și bătea, lucru care l-a făcut să fie extrem de permisiv cu cei trei copii ai săi.

„Mă mai și bătea, dar foarte rar, s-a întâmplat, din ce îmi amintesc eu, de vreo trei ori. Nu îmi dau seama dacă a fost permisiv sau nu, că oricum am crescut mai mult cu mama, tatăl meu fiind plecat mai mult la post, ambasador, chargé d’affaires, în delegații, așa mai departe. Stătea câte patru ani plecat, se întorcea în concediu vara sau când venea, prin absență nu era atât de dur. Când era, mai încerca să revină, n-a fost atât de dur, pentru că era foarte mult plecat”, a declarat Codin Maticiuc pentru cancan.ro.

Citește și: La doar patru ani, fiica lui Codin Maticiuc a jucat deja într-un lungmetraj. Smaranda îi calcă pe urme tatălui ei: „E nebunie cu noi”

Actorul poate fi urmărit de telespectatori în serialul „Clanul”, la Pro TV, și urmează să fie prezent și în cinematografe cu filmul „Miami Bici 2”, din 24 noiembrie. A avut o vară aglomerată, asta din cauza proiectelor pe care le are în desfășurare, dar asta nu îl oprește din a-și dori mai mult. Codin Maticiuc are în plan să lanseze încă un film.

„Am fost constrâns, dar nu de programul filmărilor, că n-am atât de mult. Adică am undeva la 6-7 zile pe lună Clanul. În programul verii am fost constrâns de faptul că lucrăm la post-producție la Miami Bici 2, Clanul, bineînțeles, Spitalele și nevoile lor. Toate mă constrâng.

Undeva în octombrie, sper, începem producția unui film de lungmetraj, ceva senzațional, ceva mare. E într-o zonă mai serioasă. Produc, joc, este film comercial 100%, va avea curse de mașini. Pare cel mai scump film pe care l-am făcut, deși Miami Bici 2 este îngrozitor de scump. Ăsta pare că o să fie mai scump, din cauză de mașini bubuite, șoferi, cascadori, echipamentul de a filma mașini”, a mai spus el, pentru sursa citată.

Citește și: Codin Maticiuc, detalii din culisele serialului Clanul. Actorul a trecut prin clipe de groază în timpul filmărilor: „Am avut peripeții multe”

Chiar dacă a avut parte de un părinte mai strict, a decis să fie complet diferit față de copiii săi. Pe fiul său cel mare, Mario, îl lasă să facă tot ce vrea.

„Eu sunt foarte „strict”, băiatul meu joacă în filme cu înjurături, joacă în Miami Bici 1 și 2. Practic, joacă în niște filme pe care, conform legii, nu ar avea dreptul să le vadă. Din punctul meu de vedere, înjurăturile nu au fost niciodată o problemă. Justificate corect, atât în stand-up, în comedie și așa mai departe, au avut locul lor. Cred că copiii care au fost la UNTOLD aveau sau ar fi trebuit să aibă discernământ. Băiatul meu are, de la o vârstă destul de fragedă. Despre asta e vorba, să le clădim noi discernământul”, a adăugat Codin Maticiuc.