La doar patru ani, fiica lui Codin Maticiuc a jucat deja într-un lungmetraj. Smaranda îi calcă pe urme tatălui ei: „E nebunie cu noi”

Fiica lui Codin Maticiuc are patru ani și joacă deja în primul ei lungmetraj. Actorul este foarte mândru de Smaranda, care pare că îi calcă pe urme.

26 aug. 2023, 13:20
La doar patru ani, fiica lui Codin Maticiuc a jucat deja într-un lungmetraj. Smaranda îi calcă pe urme tatălui ei: „E nebunie cu noi”
Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, îi calcă pe urme tatălui ei

Codin Maticiuc este tare mândru de fiica lui, Smaranda! La doar 4 ani, copila a jucat deja în primul ei lungmetraj. Actorul mărturisește nu se aștepta ca fetița să se descurce atât de bine. Aflat la cel de-al treilea sezon din serialul Clanu, Codin spune că are multe surprize pentru telespectatori.

„Lumea trebuie să înțeleagă că în ”Clanul” este vorba despre Pelicanu și Iulică. Tot timpul a fost. Dar nu au știut ei, o ardeau cu Tătuțu, cu gaborii. Nu. ”Clanul” este despre Pelicanu și Iulică, noi suntem adevăratul Clanul. Iulică este adjunctul, normal. Bine este un clan de doi nu e mare lucru. Dar, atenție, eu din când în când îi mai zic că am putea să ne numim și Peliclanulică”, a povestit actorul pentru ego.ro.

Citește și: Codin Maticiuc, detalii din culisele serialului Clanul. Actorul a trecut prin clipe de groază în timpul filmărilor: „Am avut peripeții multe”

Codin Maticiuc este extrem de bucuros că face parte din acest proiect.

„Îmi place foarte mult. Este un produs foarte mișto și mă bucur foarte mult de el. Am văzut și acest nou trailer la ”Groapa” și mi se pare foarte interesant ce fac băieții și acolo. Îmi place că se face ficțiune și Pro Tv-ul face foarte multe filme de ficțiune. Sunt și altele pe care le filmează cumva acum și pe care o să intre la grila cealaltă, din primăvară. E tare că se face asta în România”, a mai spus Codin.

Citește și: Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul. Actorul face declarații fără perdea: „Aș mai pune vreo doi centimentri”

Actorul și-a luat fiica pe platourile de filmare pentru a-i arăta ce înseamnă această meserie, iar Smaranda a fost foarte receptivă.

„I-am pus mici scene cu mine și fragmente din ”Miami Bici”, din Clanul. Adică am luat-o așa ca să-i mai explic. Dar a fost pe set la ”Clanul” de două ori până acum. În zilele în care am fost un pic mai liber, în care am mai puține vorbe, a venit cu mine.

A venit cu soția și eu i-am arătat pe acolo, i-am prezentat echipa, la machiaj, la rulote, să vadă, să înțeleagă. Anul acesta a jucat și ea în primul ei film. Gașca Zurli face un film și a fost în filmul lor. Totul e fost perfect. Ea e perfectă. Deci a jucat și ea în primul ei film. Fratele ei joacă în ”Miami Bici 1” și 2 acum, așa că și ea joacă în Gașca Zurli, așa că e nebunie cu noi”, a mai spus Codin Maticiuc.