Codin Maticiuc, mărturisiri despre afecțiunea de care suferă fiica sa, Smaranda. ”Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”

Codin Maticiuc trăiește momente grele, mai ales că fiica sa cea mare, Smaranda, suferă de o afecțiune gravă la nivelul ochilor. Deși fiica actorului a fost diagnosticată în urmă cu mulți ani, vedeta a vorbit pentru prima dată despre acest subiect.

21 nov. 2023, 17:01
Codin Maticiuc, mărturisiri despre afecțiunea de care suferă fiica sa, Smaranda. ”Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc are o familie minunată alături de Ana Pandeli, iar împreună au trei copii, două fiice, Smaranda și Ilinca și un băiat din prima căsătorie a Anei. Invitat în cadrul podcast-ului ”La Măruță”, actorul a precizat momentele grele prin care trece încă de când Smaranda era doar un bebeluș.

Fiica cea mare a lui Codin Maticiuc suferă de o boală incurabilă la nivelul ochilor, care ar putea chiar să îi ia vederea micuței.

Citește și: Codin Maticiuc a trecut prin momente de groază la filmările Miami Bici 2: „Ne-am speriat tare, au chemat și poliția”

După spusele actorului, pentru întreaga familie a fost o veste neașteptată și tristă. La momentul respectiv, medicii nu s-au putut pronunța în ceea ce privește gravitatea bolii, însă existau șanse ca Smaranda să nu poată vedea niciodată.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.

Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a spus Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului ”Acasă la Măruță”.

Citește și: Codin Maticiuc, dezvăluiri despre relaţia cu femeia care i-a schimbat viaţa. „Căpcăunul din poveste a fost îngrozitor”

Codin Maticiuc, despre fiul Anei Pandeli: ”Când era mic eram eroul lui”

De altfel, lucrul pe care toți oamenii îl pot observa cu ochiul liber este faptul că actorul este un om foarte empatic și familist, motiv pentru care nu ratează niciodată ocazia să petreacă timp cu familia lui.

Totuși, nu mulți știu că fiul Anei Pandeli care provine din altă căsătorie, pe nume Mario, este iubit de Codin Maticiuc la nebunie!

Ana Pandeli și Codin Maticiun și-au oficializat relația în anul 2021, iar cei doi se potrivesc de minune.

Codin îl iubește pe Mario ca pe propriul fiu, iar împreună formează o familie mare și împlinită.

„Singurul băiat pe care cred că-l voi avea este el. Cu el merg la meciuri. Are 13 ani. L-am cunoscut pe la 3 ani. Am început o relație cu el pe la 4 ani. Prima lui călătorie în afara țării a fost cu mine, în Dubai, și ultima a fost tot cu mine. Am fost combinat cu mama lui, dar n-am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda am decis să ne mutăm împreună. Îmi zice Codin, e băiat mare. Când era mic eram eroul lui”, a povestit actorul.