Codin Maticiuc, noi dezvăluiri despre Nuţu Cămătaru: „E incontestabil până și de rivalii lui”

Codin Maticiuc, noi dezvăluiri despre Nuţu Cămătaru. Noua carte scrisă de "băiatul de bani gata",„Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, a stârnit reacții controversate în rândul înternauţilor. Unii condamnă gestul lui Maticiuc, alţii îl aplaudă.

26 nov. 2021, 09:58
Codin Maticiuc, noi dezvăluiri despre Nuţu Cămătaru: „E incontestabil până și de rivalii lui”
Codin Maticiuc, noi dezvăluiri despre Nuţu Cămătaru

Codin Maticiuc, noi dezvăluiri despre Nuţu Cămătaru. Biografia lui Ion Balint, liderul clanului Cămătarilor, cuprinde o serie de dezvăluiri. La Palatul Bragadiru, acolo unde a avut loc conferința de presă, cei doi protagoniști nu au ezitat să ofere amănunte importante.

Citeşte şi: Nuţu Cămătaru, dezvăluiri explozive după 18 ani de puşcărie! „Doar eu şi Dan Voiculescu am fost condamnaţi prin telepatie! Cel mai greu a fost să dorm cu băiatul meu în camera în penitenciar!”

Codin Maticiuc, noi dezvăluiri despre Nuţu Cămătaru

Faptul că sunt cunoscut m-a ajutat să pătrund în mediul lui Nuțu Cămătaru. Prima mea carte s-a vândut pentru că eu aveam notorietate, nu pentru că era atât de bună. Mi-a fost mai puțin greu să mă integrez în mediul lui decât aș fi crezut. (…) Cred că Nuțu e incontestabil!

Cred că orice lider de clan mafiot, orice infractor poate să aibă propria lui părere, dar nu-l poate contesta total. Eu cred că e incontestabil până și de rivalii lui.

Povestea o să vândă, iar apoi oamenii vor fi impresionați de execuție. Sper să-i impresioneze execuția. Sunt niște lucruri în urma cărora a câștigat niște bani și a câștigat niște faimă, iar apoi a plătit cu 18 ani din viața lui. Fratele lui a plătit 24 de ani, deși e mai mic decât el”, a dezvăluit Codin Maticiuc pentru Cancan.ro.

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru

Anunţul a fost făcut public recent, spunând își dorește enorm să producă și, cine știe, chiar să regizeze un film făcut pe baza scenariului scris în cartea lui, ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

În rolul principal ar fi nimeni altul decât Mihai Bendeac, cu care Codin are o relaţie strânsă de prietenie. Propunerea i-a fost făcută, iar juratul de la Antena 1 a acceptat.

Am vorbit, principial, așa i-am zis: `Băi, te văd un Nuțu tânăr`. Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj. În principiu, Bendeac a acceptat”, a spus Codin Maticiuc, pentru Fanatik.ro.