Codin Maticiuc, promisiune onorată. Cine este cadrul medical care va beneficia de sprijinul financiar al vedetei pe perioada pandemiei

Cunoscut pentru acţiunile sale caritabile, Codin Maticiuc nu se dezice nici când vine vorba despre lupta împotriva coronavirusului. Recent, el a postat pe rețelele de socializare un anunț în care îşi anunţa intenţia de a-i sprijini financiar pe cei aflaţi în lina întâi de luptă cu coronavirusul. 

RomaniaTV.net
20 apr. 2020, 14:52
Codin Maticiuc, promisiune onorată. Cine este cadrul medical care va beneficia de sprijinul financiar al vedetei pe perioada pandemiei

Codin Maticiuc le oferea celor care aveau nevoie 500 de euro pe lună, un apartament în care beneficiarul să poată locui izolat de familie și echipamente de protecție. Inițiativa vedetei a fost apreciată, astfel că i s-au alăturat și alți oameni dispuşi să ofere cazare mai multor cadre medicale.

Citeşte şi Codin Maticiuc oferă 3.500 de euro şi un apartament unui medic infectat cu Covid-19: „Rog pe acei care va permiteţi să faceţi la fel”

Recent, Maticiuc a făcut public cazul unei asistente medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni, care s-a bucurat de ajutorul primit. Femeia are 67 de ani și continuă să lupte, alături de colegii ei, în linia întâi. 

„Mesajul meu de Paști

Salut. Am scris acum câteva zile că propun ca fiecare dintre noi care își permite sa ajute un medic zilele astea. Eu ofeream 500 de euro pe lună, în aceste luni de pandemie, cazare pentru a se putea izola de familie și a putea sa continue sa lucreze și ma ofeream să mă ocup de achiziționarea de materiale de protecție.

A durat ceva până să găsesc cazurile. De cazări au beneficiat mai mulți pentru că mi s-au alăturat și alți oameni aici pe Facebook și am putut oferi mai multe apartamente…

Am hotărât ca doamna care sa beneficieze de bani sa fie doamna Lucica Enache, Asistent medical principal radiolog, Secția Radiologie UPU, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni.”