Codin Maticiuc reacționează după explozia de la Crevedia: „Cel mai bun centru pentru arși este avionul”

Codin Maticiuc reacționează după explozia de la Crevedia. Actorul este de-a dreptul revoltat de tot ce se întâmplă în aceste momente în România și nu s-a ferit să spună public ce gândește, cum o face întotdeauna a urmărit îndeaproape cazul și a ținut să vorbească public despre o problemă care nu s-a rezolvat de-a lungul anilor și anume locurile din spitale pentru arși.

29 aug. 2023, 13:10
Codin Maticiuc reacționează după explozia de la Crevedia: „Cel mai bun centru pentru arși este avionul”
Codin Maticiuc reacționează după explozia de la Crevedia

Codin Maticiuc reacționează după explozia de la Crevedia. În acest moment există foarte puține locuri pentru persoanele care se prezintă la spital cu arsuri, prin urmare ei sunt trimiși în țările din Vest. Așa s-a întâmplat și cu pompierii răniți în tragedia de la Crevedia, aceștia fiind transportați în Germania, Norvegia, Austria și Belgia pentru îngrijiri corespunzătoare.

Citește și: La doar patru ani, fiica lui Codin Maticiuc a jucat deja într-un lungmetraj. Smaranda îi calcă pe urme tatălui ei: „E nebunie cu noi”

Codin Maticiuc reacționează după explozia de la Crevedia

Drama de la Crevedia ne amintește încă o dată că cel mai bun centru pentru mari arși din România este avionul către vest. Sau adevărata Europă cum i se mai spune vestului.”, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Majoritatea fanilor sunt total de acord cu postarea făcută și susțin că nimic nu s-a schimbat în anii ce au trecut de la tragedia din Colectiv.

O spun și o repet de fiecare data când cineva ma întreabă cum e România, e o țara minunată însă păcat ca e locuită/ După tragedia de la Colectiv și ceea ce s-a întâmplat azi-noapte, cam câte astfel de tragedii să mai îndurăm până se va face ceva? Centrele de mari arși din România se află de fapt în alte țări…ne merităm soarta și conducerea în care ne „încredem”.

Au trecut 8 ani de la drama de la Colectiv și nici un medic și nici un Ministru al Sănătății nu s-a preocupat să facă ceva pentru ,,Arși” țară…, doar Cabinete sau chiar Spitale particulare, dar nu în această vitregită ramură..

Într-o capitală Europeană nu se poate asigura tratamentul și spitalizarea celor arși. Trist….foarte trist, pentru oamenii care necesită transfer se pierde timp, care poate fi fatal, dar pe cine interesează? Să ne ferească Dumnezeu de ceva mult mai grav….că suntem depășiți rău de tot. Lasă să-și asigure „înscăunații” pensii speciale, pentru ei și încă vreo 10 generații.”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.