Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările serialului Clanul: „A fost tăietură adâncă, curgea sânge destul de mult”

Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările serialului Clanul. Peste puţin timp, o nouă producţie se va difuza la Pro TV, iar vedetele care vor apărea sunt Theo Rose, Șerban Pavlu, Denis Hanganu, Marian Olteanu, Cătălina Grama, Carmen Tănase, Vladimir Drăghia, dar și Codin Maticiuc.

25 aug. 2022, 16:24
Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările serialului Clanul: „A fost tăietură adâncă, curgea sânge destul de mult”
Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările serialului Clanul

Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările serialului Clanul. Recent, actorul a povestit că s-a tăiat foarte rău în timpul unei scene, când trebuia să sară printr-un geam deschis şi a început să sângereze destul de tare.

Citeşte şi: Ce i-a spus Anghel Damian lui Codin Maticiuc despre Theo Rose. „Ați luat-o că e drăguță, că e super pe val!”

Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările serialului Clanul

Fostul crai de Dorobanţi a povestit că rana nu a fost gravă, însă a pierdut foarte mult sânge. În final, totul s-a terminat cu bine și au făcut haz de necaz.

Mi s-a părut funny la un moment dat, m-am tăiat, nu știu dacă se mai vede semnul, uite, eram într-o scenă… cu acțiune. Săream printr-un geam, deschis, nu-ți imagina că săream printr-unul de sticlă, dar săream, prin geam, mă puneam la pământ, eram cu Theo Rose într-o situație, cu împușcături, cu pistoale… Și m-am tăiat la una dintre duble, într-un colț de table dintr-un perete. M-am ridicat și m-am sprijinit. Și a început să curgă sânge.

Vezi că nu e foarte mare tăietura, dar sânge a curs destul de mult. Probabil a fost tăietură mai adâncă sau o zonă mai vascularizată. N-a fost ceva îngrozitor, dar curgea sânge destul de mult. Și eu încercam să feresc să nu-mi curgă pe adidașii de joc, nu puteam să mi-i murdăresc de sânge și să filmăm. Că încă nu trăsesem dublele, puteau să fie secunde dinainte. Nu poți fi când murdar, când nemurdar. Țineam mâna într-un fel ca să nu-mi murdăresc hainele și adidașii de joc și unul dintre regizori zice: Aaa, curge sânge! Lasă așa! Joacă așa! Sari acum cu sânge, sânge peste tot, stropești’.

M-am uitat la el și am zis ‘N-ai vrea să închidem rana asta ca să nu mă infectez și să aducem sânge fals, cum mai facem?’. De ce trebuie să împroști cu sângele meu peste tot, adică n-ai vrea să nu mă infectez… Ba da, ba da, ai dreptate’. Ne-am amuzat„, a povestit Codin Maticiuc potrivit Ciao.ro.