Codin Maticiuc s-a însurat? Cum arată Ana, mama fetiţei lui: „Nevastă-mea ar zice că sunt un tată îngrozitor”

Codin Maticiuc s-a însurat? Fostul crai de Dorobanţi s-a aşezat la casa lui, acum are o fetiţă de doi ani şi este tare mândru de ea. La fel şi de mama fetiţei, Ana, chiar dacă actorul este extrem de discret cu frumoasa brunetă.

30 iun. 2021, 19:27

Codin Maticiuc s-a însurat? Ani la rând a fost nelipsit din tabloidele românești, datorită prezenței la majoritatea evenimentelor mondene din showbiz-ul autohton. Acum, viața lui s-a schimbat radical, odată ce a devenit tătic pentru prima dată.

Citeşte şi: Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit 2 ani. Cum arată tortul Smarandei: „Mi s-a părut îngrozitor, vă jur!”

Cea care i-a dăruit primul copil, o fetiţă, se numeşte Ana şi este pasionată de fitness, potrivit imaginilor de pe reţelele de socializare. Ana are în jur de 31 de ani și mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl iubește ca pe fiul său. Deși a trecut prin două nașteri, bruneta are o siluetă de invidiat.

Ana are 31 de ani şi este pasionată de fitness

Codin Maticiuc s-a însurat?

Despre viața de tată, Codin Maticiuc a mărturisit că el este de părere că se descurcă ireproșabil, însă nu este sigur că partenera sa de viață, pe care a numit-o „nevastă-mea”, împărtășește aceeași opinie.

Dacă ai întreba-o pe nevastă-mea, ea ar zice că eu sunt un tată îngrozitor, că ea face tot, iar eu nu fac nimic. Pe instagram părem mai buni și chiar și mai înalt. Tot timpul avem de lucrat la toate capitolele din viața noastră. Eu îmi doresc să fiu tată de mult timp, de la 23 de ani. Îmi place să petrec timp alături de fetița mea. Vorbește de m-a zăpăcit. Mereu mă roagă să nu plec, când o aud e groasă.

Nu trebuie ca unul să fie părintele bun și unul rău. Când greșește, iar nevastă-mea se leagă de ea, eu trebuie să o susțin. Are momente când încearcă să ne încalece cu plânsul. Încercăm să o facem să nu devină o alintată și o mofturoasă.”, a spus Codin Maticiuc pentru Antena Stars.