Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit 2 ani. Cum arată tortul Smarandei: „Mi s-a părut îngrozitor, vă jur!”

Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit 2 ani, iar părinţii săi au sărbătorit-o, mai restrâns, având în vedere restricţiile impuse de autorităţi. Tortul Smarandei l-a lăsat fără cuvinte pe afacerist, care, abia aşteaptă să treacă pandemia, pentru a-i arăta fetei sale "cât de frumoasa e, de fapt, lumea".

07 apr. 2021, 13:36
Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit 2 ani. Cum arată tortul Smarandei: „Mi s-a părut îngrozitor, vă jur!”
Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit 2 ani

Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit 2 ani. Actorul a împărtăşit cu prietenii virtuali imagini de la ziua de naştere a Smarandei, unde i-a transmis şi un mesaj emoţionant.

Ce l-a lăsat fără cuvinte pe Codin a fost tortul fetiţei sale, unde Mickey Mouse-ul avea mască de protecţie pe faţă, semnificând întocmai situaţia actuală.

Citeşte şi: Codin Maticiuc, gest emoţionant pentru spitalul Fundeni. Ce a făcut

Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit 2 ani

Duminica 04.04 a fost ziua de naștere a fetiței mele. A împlinit 02. Mickey Mouse-ul de pe tort a venit cu mască. Va jur. Mi s-a părut îngrozitor.

La multi ani, puștoaico, sper sa scăpăm repede de mizeria asta, să îți pot arăta cât de frumoasa e, de fapt, lumea„, este mesajul lui Codin pentru fiica lui, postat pe reţelele de socializare.

Publicată de Codin Maticiuc pe Marţi, 6 aprilie 2021

Codin Maticiuc, despre experienţele cu copiii bolnavi de cancer din Spitalul Fundeni

Codin Maticiuc a fost mult timp perceput drept „Craiul de Dorobanţi”. Ţinea prima pagină a ziarelor de scandal şi era celebru pentru cuceririle amoroase. În ultimii ani, a reuşit, însă, să lase în urmă imaginea de „crai” şi s-a dedicat activităţilor caritabile.

Codin Maticiuc este producător de filme şi actor, ba chiar are la activ şi o carte. Totuşi, este mai puţin asociat cu aceste activităţi, şi mai mult cu aceea de binefăcător al copiilor bolnavi de cancer. În ultimii ani, a reuşit să renoveze mai multe saloane din Spitalul Fundeni, unde sunt trataţi copiii bolnavi de cancer.

Mă consider același om care eram și acum 20 de ani, când aveam 21, chiar acum 20 de ani, părinții mei au pus bazele unui orfelinat pe care îl administrăm și îl întreținem din toate punctele de vedere. Eu am susținut, prin muncă și diferite alte acțiuni acest orfelinat.

Deci, cumva, sunt același, sunt în cauze caritabile, nu mă simt că am făcut o chestie diferită, este strict vorba despre percepția oamenilor.

Trebuie să recunosc că există o schimbare în, să zicem, bine. O mică evoluție absolut normală între băiatul de 20 și cel de 25, între cel de 25 și cel de 30 și tot așa până la 41. E normal, cred că în afară de anumite excepții, care involuează, majoritatea dintre noi evoluăm, dar puțin, nu este o schimbare de 180 de grade.

Schimbarea asta, de 180 de grade, este doar datorită percepției pentru că acum 20 de ani, când eu aveam 21 de ani, nu exista social media. Și pentru că nu exista social media, despre mine se vorbea într-o singură voce, iar aceea era vocea presei care, cumva, era unită. Erau vreo 2-3 trusturi, le era frică să se contrazică unul pe altul, și atunci vocea era unitară.

Când a apărut social-media, eu am căpătat voce, iar vocea mea a început să fie, pe alocuri, chiar mai puternică decât cea a presei, astfel încât lumea și-a putut contura o părere mai apropiată de adevăr despre mine. Iar apoi, ușor, ușor, presa, culmea!, s-a aliniat. Au început să zică și ei da, e ok, nu mai puteau contesta”, spune Codin.