Codin Maticiuc şi BRomania, sărut pasional în Miami Bici. Dorian Popa a reacţionat imediat: „”Eu sunt şoc, şoc, şoc”

Codin Maticiuc și Matei Dima, sau BRomania, aşa cum îl ştie toată lumea, s-au sărutat pasional în "Miami Bici", cea mai așteptată comedie românească din acest an. Cei doi joacă rolurile principale în film.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 07:28
Codin Maticiuc şi BRomania, sărut pasional în Miami Bici. Dorian Popa a reacţionat imediat: „”Eu sunt şoc, şoc, şoc”

Una dintre scenele care au şocat, a fost când cei doi s-au sărutat pasional. Au dezvăluit de curând că au tras nu mai puțin de cinci duble pentru a ieși perfect momentul. 

Citeşte şi: Codin Maticiuc, dezvăluire şoc despre femeia pe care a lăsat-o gravidă. „Ea este!”

Dorian Popa a ținut să le arate și să le explice fanilor cum a decurs această scenă și a filmat întregul moment pentru vlogul său. „Eu sunt șoc, șoc, șoc. Îmi ia puțin timp să-mi revin. Băieți, sunteți conștienți de faptul că cine va merge la filmul ăsta, și va merge toată România, va vedea această secvență care…durează?„, a spus Dorian Popa.  

Miami Bici este una dintre cele mai așteptate comedii românești ale acestui an. Filmul spune povestea a doi români, Ion și Ilie, care pleacă în Statele Unite ale Americii ca să atingă visul american și să se îmbogățească.

Codin Maticiuc, sfaturi pentru fetiţa sa

Codin Maticiuc este în al nouălea cer, după ce a devenit tată. De atunci, celebrul crai de Dorobanţi este, parcă, alt om şi este îndrăgostit lulea de micuţa lui. Şi-a luat în serios rolul de tată şi a început deja cu sfaturile pentru cea mică. Alături de o fotografie postată pe reţelele sociale împreună cu Smaranda, Codin Maticiuc a atenţionat-o pe cea mică cu privire la viaţa pe care şi-o va alege.

La ce view ai avut din prima zi, să te prind eu că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta„, a scris Codin Maticiuc.

Citeşte şi: Codin Maticiuc a postat lista cu 20 de fete de evitat

Codin Maticiuc a fost cel care a postat şi prima imagine cu mânuţa fetiţei lui pe reţelele sociale, vrând să împărtăşească cu prietenii şi fanii săi minunea din viaţa sa.

Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii„, a precizat Codin Maticiuc, în urmă cu ceva timp, la XNS.