Codin Maticiuc, topul celor mai pasionale femei. Pe primul loc este Gina Pistol

Codin Maticiuc a făcut topul celor mai pasionale femei din viaţa lui. Cunoscutul „crai de Dorobanți” mărturisit că iubita lui Smiley, Gina Pistol, este numărul 1. A primit, de asemenea, o listă cu aproximativ 10 nume, dintre care el a menționat top 3 femei.

21 aug. 2021, 17:40
Codin Maticiuc, topul celor mai pasionale femei. Pe primul loc este Gina Pistol
Codin Maticiuc a făcut topul celor mai pasionale femei

Codin Maticiuc, topul celor mai pasionale femei. Actorul a nominalizat-o pe Gina Pistol ca fiind cea mai pasională femeie din viața lui. Renumitul crai a precizat că a format un cuplu de aproximativ opt luni cu prezentatoarea de la Antena 1.

Citeşte şi: Codin Maticiuc s-a însurat? Cum arată Ana, mama fetiţei lui: „Nevastă-mea ar zice că sunt un tată îngrozitor”

Codin Maticiuc, topul celor mai pasionale femei

Următoarele două vede în top au fost Anna Lesko și actrița Maria Dinulescu. Codin a menționat că s-a iubit pasional cu Anna Lesko timp de 8-10 luni, iar cu actrița Maria Dinulescu a avut o o „flacără” mare care s-a stins rapid, totuși, după opt zile.

La aceeași provocare, Codin Maticiuc a mărturisit că a avut o relație și cu actrița Diana Dumitrescu.

De asemenea, Codin Maticiuc a fost întrebat ce vedetă nu a răspuns avansurilor lui sub nicio formă, iar vestitul„ crai de Dorobanți” a răspuns: Adina Halas, scrie Cancan.

Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit 2 ani

Fiica lui Codin Maticiuc

a împlinit 2 ani, iar părinţii săi au sărbătorit-o, mai restrâns, având în vedere restricţiile impuse de autorităţi.

Tortul Smarandei l-a lăsat fără cuvinte pe afacerist, care, abia aşteaptă să treacă pandemia, pentru a-i arăta fetei sale „cât de frumoasa e, de fapt, lumea„.

Actorul a împărtăşit cu prietenii virtuali imagini de la ziua de naştere a Smarandei, unde i-a transmis şi un mesaj emoţionant.

Ce l-a lăsat fără cuvinte pe Codin a fost tortul fetiţei sale, unde Mickey Mouse-ul avea mască de protecţie pe faţă, semnificând întocmai situaţia actuală.


loading...