Codrin Ştefănescu a luat foc după declaraţiile lui Ciolacu: „Vrea să o trimită la închisoare pe fosta şefă în faţa căreia se ploconea”

Codrin Ştefănescu a luat foc după ce Marcel Ciolacu a anunţat că ar exista o anchetă DNA privind campania prezidenţială. "Dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sā o trimitā şi la puscārie pe fosta lui sefā în faţa cāreia se ploconea u respect si adoratie", a scris pe Facebook fostul secretar general al PSD. 

08 iun. 2020, 07:03
Codrin Ştefănescu a luat foc după declaraţiile lui Ciolacu: „Vrea să o trimită la închisoare pe fosta şefă în faţa căreia se ploconea”

„Dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sā o trimitā si la puscārie pe fosta lui sefā. In fata cāreia se ploconea cu respect si adoratie când era prim-ministru, aşa cum fācea si pe vremea lui Dragnea în faţa şefului suprem. Asta înseamnă sā fii absolvent de academie secretā! Şi voi, unii dintre colegii mei, îmi cereţi sā susţin aşa ceva? Glumiţi”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu ar fi anunţat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Constanţa cu liderii PSD, că Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut documente de la partid legate de datoriile şi contractele PSD din campania electorală de la prezidenţiale şi că se aşteaptă ca aceasta să fie temă de campanie împotriva PSD. Conform Antena 3, Ciolacu le-a mai spus membrilor partidului că el crede că Viorica Dăncilă va fi ridicată de DNA.

Fostul lider şi candidat PSD la prezidenţiale Viorica Dăncilă a comentat informaţiile, precizând că nu ştie de o astfel de anchetă, dar că există una care vizează perioada 2017 – 2019, înainte ca ea să preia partidul. Ea a afirmat că aşteaptă un telefon de la actuala conducere a PSD în care să i se ofere explicaţii şi s-a declarat dispusă să meargă la DNA, dacă i se va cere. De asemenea, Viorica Dăncilă a făcut şi precizări referitoare la contractul cu consultantul Anton Pisaroglu, care acuză că nu şi-a primit banii. de la PSD. Viorica Dăncilă a afirmat şi că discută foarte rar cu actuala conducere a partidului, deovedindu-se că nu a fost nevoie de experienţa ei de prim-ministru.

Citeşte şi Mihai Fifor, despre ancheta DNA privind campania pentru prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă: „Poveşti…de proastă calitate”


loading...
Partenerii noștri