Codrin Ştefănescu, atac dur la adresa conducerii PSD: „Vă tremură nădragii”

Tribunalul București a hotărât ca Liviu Dragnea să rămână în închisoare. Decizia este una definitivă, iar Codrin Ştefănescu acuză faptul că actuala conducere a PSD nu îl apără

28 mai 2021, 14:41
Codrin Ştefănescu, atac dur la adresa conducerii PSD: „Vă tremură nădragii”

Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD, se arată dezamăgit de modul în care repezentanții social-democrați se comportă cu Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD. Codrin Ștefănescu este prieten cu Liviu Dragnea și nu și-a ascuns niciodată relația cu acesta.

„Dragă, Marcel! Lasă naibii “riposta” și “ ofensiva” noului PSD împotriva lui Klaus! Sunteți de râsul lumii, al celor care ne-au votat și susținut! Vouă vă tremură nădragii să luați poziție publică vis-a-vis de abuzurile la care este supus Liviu Dragnea! Omul care v-a creat din nimic, care v-a promovat in parlament sau guvern, care v-a făcut prim miniștri, viceprim miniștri, senatori și deputați! Liderul vostru cu care mergeați la pescuit, căruia ii datorați cariera politică, funcțiile, aerul pe care îl respirați! Tu, Grindeanu, Stanescu și Dâncu nu sunteți decât niște slugi ai unui sistem care, prin voi, a acaparat întregul PSD! Sunteți academistii securici și trădătorii de ieri, slugile perfecte de azi! Fārā coloanā vertebrală, fără onoare, lipsiți ce curajul elementar! Cum să vă luptați voi cu tigrii, când v-ați trădat propriul lider? Și propriul electorat? Voi sunteți tot ceea ce votanți noștri detestă! Adică un fel de USR 2! Punct”, a precizat Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ştefănescu, după respingerea cererii de eliberare a lui Dragnea: „A fost plimbat într-o cuşcă de 4 m/4m. E ca pe vremea lui Stalin”

Tribunalul București a hotărât ca Liviu Dragnea să rămână în închisoare. Deciza este una definitivă.

„Respinge contestatia formulata de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondata. Admite contestatia formulata de PICCJ -DNA impotriva sentintei, pe care o desf in parte, in sensul ca propunerea sau cererea de liberare conditionata va putea fi reinnoita dupa 27.08.2021. Definitiva”, se arată în minută.

Magistrații Tribunalului București au amânat pentru joi decizia privind eliberarea condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Judecătoria Sectorului 5 a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Codrin Ştefănescu, atac virulent la Marcel Ciolacu: „Tu, Grindeanu, Dâncu şi Stănescu reprezentaţi laşitate, securism, frică şi trădare!”


loading...
Partenerii noștri