Codrin Ştefănescu, atac virulent la Marcel Ciolacu: „Tu, Grindeanu, Dâncu şi Stănescu reprezentaţi laşitate, securism, frică şi trădare!”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, reacționează la declarația liderului PSD, Marcel Ciolacu, cel care a spus că oameni precum Liviu Dragnea sau Adrian Năstase au ușile închise la PSD.

19 mart. 2021, 09:07
Codrin Ştefănescu, atac virulent la Marcel Ciolacu: „Tu, Grindeanu, Dâncu şi Stănescu reprezentaţi laşitate, securism, frică şi trădare!”

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, este unul dintre puținii politicieni care și-au asumat prietenia cu Dragnea, chiar și după ce acesta a fost trimis la închisoare, şi susţine că marea majoritate a membrilor partidului, cei fără funcţii de conducere, nu sunt de acord cu preşedintele partidului.

”Ciolacu, viclean copil de casā, zice cā Nastase și Dragnea nu se pot întoarce in PSD niciodatā! Cā PSD-ul condus de el merge spre viitor, un viitor in care partidul stā sluj in fata Sistemului de la care își ia ordinele! Cā Nastase și Dragnea sunt cam penali, iar noul PSD e un fel de usere și nu acceptā!

Am așteptat toatā ziua o reacție din partea oricărui membru din conducerea partidului! Nu a venit, lașitatea a atins cote alarmante! Așa cā ii răspund eu lui Ciolacu: te înșeli, nu tu decizi asta! Baza partidului gândește cu totul altceva, membrii simpli și fără funcții de conducere nu vā mai suportā!

Tu, Grindeanu, Dâncu și Stanescu, reprezentați tot ceea ce votanții noștri nu admit sau acceptā! Lașitate, securism, fricā, trādare! Și promit sā vā arāt in viitorul apropiat cât de mult contați pentru electorat! Personaje fārā onoare și scrupule ce sunteți!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ştefănescu îl compară pe Ciolacu cu USR: „PSD-ul de azi e condus tot de un fel de rezişti”

”Ciolacu vorbește despre realizārile fostei guvernări PSD, comparativ cu guvernarea iresponsabilā a reziștilor de azi. Nu are dreptul! Pentru cā nu a avut nici un rol, nici mācar atunci când Dragnea l-a propus și numit in funcția de vicepremier! Iar cei care au lucrat cu noi la programul de guvernare, au fost scoși de pe listele parlamentare chiar de el! Toți, absolut toți! Inclusiv Petre Daea – cel mai bun ministru al agriculturii din toate timpurile. Pentru cā PSD-ul de azi e condus tot de un fel de reziști!”, scria Codrin Ștefănescu în urmă cu două săptămâni.

Citeşte şi: Gabriela Firea: „Salariile demnitarilor vor creşte automat. Mai puţini bani pentru medici, asistenţi şi profesori”